La Pegatina, Bongo Botrako i Canteca de Macao lideren el III Rockafalles de Carcaixent

2
493
La Pegatina

 

La associació cultural meskerock presenta el programa d’activitats al voltant del festival Rockafalles, activitats programades per als mes menuts el dia 8 de març i un festival de música el dia 9 de Març donaran vida als carrers de Carcaixent amb una temàtica comú, musica, art, teatre i cultura com a eixos centrals de les activitats.

 

El pròxim divendres dia 8 de Març amb motiu de la celebració de la Vª edició del festival Rockafalles, IIIª edició a Carcaixent, s’iniciaran els actes d’apertura del festival amb una jornada d’activitats per als mes petits, el Rockafalles Junior, a les 17:30h la Petita orquestra Peiotaire (La POP) començarà el seu espectacle al passeig, on durà de forma itinerant a tots els menuts fins a la Plaça del Mercat, per els carrers San Francesc d’Assis, Martín Talens i Mestre Giner.

 

Una vegada allí ens oferiran el seu espectacle “Marxem de viatge” on els mes petits de casa ho passaran d’allò mes be amb un espectacle musical adaptat al peculiar estil d’aquest grup teatral-banda musical.

 

Sobre les 19:00h i al finalitzar l’espectacle continuarem amb la Xaranga i el grup d’Animació per els carrers Mestre Giner, Alacant i Apotecari Bodí fins al Centre Comercial Ribera del Xúquer on la companyia Maduixa Teatre oferirà al seu interior l’espectacle “Tam-Tam” representació teatral infantil dirigit als mes menuts, amb mes ganes que mai després de la seua gira europea.

 

Els actes continuaran el dia 9 de Març al recinte esportiu FV situat al carrer Arminyana i Canut amb l’apertura de portes programada per a les 18:00 per a gaudir dels primers grups d’una llarga nit de festa, el Dj Mackavian s’encarregarà d’amenitzar el temps d’espera fins que s’inicie el primer concert.

 

Vinguts des d’Almansa i guanyadors del concurs de grups organitzat pel Rockafalles, els amics de Combo Calada ens porten els ritmes de ska-rock-reggae mes actuals, tot un grup de mestissatge que ens faran moure’ns amb el que s’està convertint en la seua firma personal al mes pur estil de «¡Jaleo!» que tant els identifica. Encarregats del primer concert de la nit podrem escoltar-los a les 19:10, moment en que es ficarà en funcionament l’escenari principal del festival Rockafalles.

 

Continuant amb una aposta potent del Rockafalles d’aquesta edició del 2013 per la música de la nostra terra, es un plaer contar amb Tashkenti, un grup d’Ontinyent de Folk, influencies llatines i reggae que ens presentarà el seu recent i primer disc «Batega», un disc ple de filosofia positiva i missatges que porten a la alegria i aprofitar el moment. Serà a les 20:20 quan ens mostraran el seu potent directe i so que tant els caracteritza.

 

Zulu 9.30, la banda vinguda des de Barcelona amb una dilatada carrera musical i molta experiència als escenaris, amb més de dotze anys que marquen la seua trajectòria musical ja conten amb el seu cinquè treball, Para todos los públicos, el seu últim àlbum està ple d’aquesta música universal basada en el missatge, en la qualitat dels arranjaments i en una notable innovació, impartiran la seua particular actuació a les 21:40 de la nit, marcant així l’equador dels concerts.

 

Es difícil no identificar als Canteca de Macao, intentar encasellar o definir a aquest grup és temps perdut. És una banda que té el privilegi de reunir talents diversos i traure el millor de cadascun sense censura i trobar en tot açò un eix lliure des del qual transmetre les seues obres. Aprofitant el seu 10è aniversari han inclòs el seu concert al Rockafalles com a part de la seua gira, tot un plaer tindrels en directe a les 23:10 a l’escenari principal del Rockafalles.

 

Deixem el millor per al final, La Pegatina, grup de mestissatge de referència a nivell mundial ens presenta el seu nou disc Eureka, un disc fresc, innovador, sense pedrer allò que els fa tan característics, impregnant de bones sensacions allà on van. El 2011 xafaren el continent asiàtic demostrant com d’internacional es aquest grup, i en aquesta nova gira estaran per tot el país, i gran part d’Europa a països com ara Bèlgica, Itàlia, Holanda, Alemanya o Anglaterra, i aquest 2013 a Carcaixent per fer-nos gaudir de les cançons de Al carrer, Via Mandarina, Xapomelön i per suposat del seu nou disc. Un directe que no ets pots pedrer a les 00:40 de la nit.

 

Continuem d’estrena al festival perquè per a finalitzar la nit de concerts però no la nit de festa els sobradament coneguts Bongo Botrako ens presenten el seu nou disc Revoltosa, els de Tarragona han estat premiats per la revista mondo sonoro com a 4rt millor disc estatal, la meteòrica carrera de la banda els ha portat ha fer més de 190 concerts per tota la península ibèrica i França el passat any. El seu nom comença a sonar per tot arreu, de boca en boca i seran els encarregats de ficar el punt i a part a partir de les 2:30 per tancar l’escenari principal.

 

La nit continuarà a la part exterior del recinte on es posarà en funcionament  la zona de Dj’s amb la col·laboració del Rototom Sunsplash, festival referència a nivell mundial, que s’encarregaran de l’acte de cloenda fins les 6:30 del mati on direm adéu a aquesta edició del Rockafalles 2013.

 

El recinte contarà amb una zona de mercadet alternatiu amb, manualitats, merchandissing dels grups, ceràmica, art amb cuir, etc… a mes d’una barra de menjar i beguda a preus populars que estarà en funcionament des de la apertura de portes a les 18:00 fins el tancament del recinte a les 6:30.

 

Un dels aspectes mes valorats per els assistents a darreres edicions va ser la zona d’acampada situada al carrer Echegaray amb la avinguda Lira Carcaixentina on hi haurà servei d’aigua, contenidors i banys a escassos metres del recinte del festival. Per tal de facilitat la assistència al festival per a aquelles persones que desitgen tornar a casa el festival fica a disposició un servei de bus cobrint les rutes d’Alacant, Elx, Alcoi i Ontinyent; Almansa i València, per a mes informació referent als desplaçaments enviar un mail a viajes@rockafalles.es

 

 

Acte: Rockafalles Junior

Dia: divendres 8 de març

Hora: 17:30 hores fins finalitzar l’espectacle.

Lloc: Passeig, Plaça del Mercat, Centre Comercial Eroski, Carcaixent. La Ribera. València.

 

Acte: Festival Rockafalles

Dia: dissabte 9 de març

Hora: 18:00 hores fins les 6:30

Lloc: Recinte esportiu FV, carrer Arminyana i Canut, Carcaixent. La Ribera. València.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comentarios

 1. Com m’agrada veure que la gent de Carcaixent es mou per fer una cosa diferent al poble!

  Amb les FACA i el Rockafalles la gent del poble està demostrant que és possible una forma diferent d’entretindre i passar-ho bé! Espere que ambdós esdeveniments tinguen una gran afluència de gent, tant de carcaixentins com de gent vinguda de fora.

  A veure si l’Ajuntament aprèn una miqueta i es dona compter de que coses tan menudes com aquestes poder fer un gran bé al nostre poble!!

 2. A mi em sembla molt be el que he tallat i pegat aci….
  «a mes d’una barra de menjar i beguda a preus populars que estarà en funcionament des de la apertura de portes a les 18:00 fins el tancament del recinte a les 6:30.
  Val, ARA SON LES 11:45 DE LA NIT, ES A DIR, QUASI 24 HORES DESPRES DEL FESTIVAL I DONA AGONIA PASAR PEL PARKING DE LA RENFE. PLE DE VIDRES GOTS I BOTELLES, BOSSES DE PL’ASTICS I PAPERS.. M’AGRADARIA SABER QUI ES FA CARREC DE LA NETEJA DESPRES D’UN EVENT COM ESTE. SI ES L’AJUNTAMENT O SI SON ELS QUE HAN ESTAT ALS GARITOS VENENT LA BEGUDA I EL MENJAR.
  I QUE CONSTE QUE NO VAIG EN CONTRA D’ESDEVENIMENTS COM AQUEST. EL DIA 20 DE MARÇ, ELS CARRERS ESTAN COMPLETAMENT NETS. TAMPOC SE SI HO PAGUEN LES FALLES O L’AJUNTAMENT, PER AL MENYS AHI ALGU FA LA SEUA FEINA..

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here