Romera, els germans Ferrer i Requena guanyen el Tir i Arrossegament de Sueca

0
374

Durant els dos últims caps de setmana, Sueca ha acollit el primer Campionat Federat de Tir i Arrossegament de 2013, organitzat pel Club Rossiners i patrocinat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca. Les instal·lacions municipals cedides al club amfitrió han sigut l’escenari triat per a la competició en la qual han participat més de 160 cavalleries procedents de diferents localitats de les províncies de València i Castelló.

Durant els quatre dies de campionat, “s’ha pogut disfrutar d’un gran ambient i de les millors cavalleries”, han assenyalat els organitzadors. “És molt satisfactori comprovar com el nostre municipi es mostra tan actiu a l’hora d’acollir campionats de qualsevol tipus d’esports, com és el cas d’esta competició federada de tir i arrossegament”, en paraules de la regidora d’Esports, Teresa Ribes, qui va ser l’encarregada d’entregar els trofeus als guanyadors, entre els quals van destacar els de la primera categoria: Emilio Romera, amb el seu cavall “Capricho”, Germans Ferrer, amb “Clay”, i Gabriel Requena, amb “Severa”.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here