Prosub ha cobrat hui el deute del Consell i reivindica un pagament «més flexible»

0
339
La vicepresidenta hui a les portes de Prosub

L’associació de discapacitats d’Alzira, Prosub, ha cobrat hui els 90.000 euros que li adeudava la conselleria de Benestar Social, fet que ha provocat la «satisfacció» de tot el col.lectiu, segons ha manifestat a Riberaexpres la vicepresidenta, Rosa Mª Toro.

Esta entitat no cobrava des de juliol de l’any passat quan va rebre el 60% de la subvenció corresponent a l’exercici 2012. Amb este ingrés es saldaran les nòmines dels mesos de desembre, gener i febrer que Prosub els adeuda als 23 treballadors, que segons Toro, «no han deixat de treballar, fins i tot amb un somriure, i això és molt d’agrair».

La vicepresidenta de Prosub considera que les concentracions i protestes més recents «han sigut determinants» per a la solució del problema. No obstant aixó esta entitat formada per 200 famílies «seguirem reivindicant altres punts com un calendari de pagament més flexible i la dignitat de les persones discapacitades».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here