EU demana «protegir» els immigrants davant la manifestació d’un grup d’extrema dreta

0
381

 

Martínez i Sixto en Alzira

Esquerra Unida demana a la delegada del Govern un dispositiu policial especial per a protegir la població immigrant front a la manifestació racista a Carlet. Ricardo Sixto (EUPV): “Ja que la Delegació del Govern es dedica a autoritzar manifestacions d’extrema dreta, cal que asseguren la protecció de la població immigrant de Carlet”

El diputat d’EUPV-Els Verds al Congrés, Ricardo Sixto, ha sol•licitat hui un dispositiu policial que assegure la protecció de la població immigrant de Carlet, amb motiu de la manifestació convocada aquest proper dissabte a Carlet per un grupuscle d’extrema dreta. Per a Sixto, “resulta lamentable
que els immigrants patisquen una jornada de terror i de por davant un grupuscle de racistes”. El diputat d’esquerres ha recordat altres convocatòries de la ultradreta que han acabat amb agressions racistes.

 

“A Carlet i a la resta del País Valencià allò que sobra no és la immigració sinó la discriminació i el racisme”, ha declarat Sixto en referència al lema de la convocatòria. El diputat d’esquerres ha demanat a la delegada del Govern un dispositiu policial especial per a aquesta jornada que garantisca en tot moment la seguretat de la població immigrant de Carlet i dels voltants”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here