El Cadet de l’Alberic no pot amb el líder Genovés (0-3)

0
366

Afrontava este partit el Alberic Promeses, amb temor davant el “totpoderós” Genovés, amb un bagatge impresionant en 2º de Cadets-Ribera 3, Jornada 16, disputat en l’Estadi Municipal d’Alberic, el passat cap de setmana. 

Encara que en un principi el Alberic, va plantar cara al Genovés, poc a poc el líder anava fent-se l’amo del partit, desenrotllant un joc fluid i ben posicionat en el terreny de joc, però, sense crear masa perill de gol davant la portería del Alberic, que es tancava bé en defensa.

En la segona part, Sergi Alapont, va cambiar el esquema de joc i la posició d’algúns jugadors, donant-li mes claritat en el joc d’atac i rapidesa per les bandes. Frut de tot això, vingueren els tres gols, marcats per Eloy Cabanes, 58’, Enrique Belda, 71’, i José Sierra, 78’.

Els xiquets de Quique Vello, amb algunes ausencies que s’han notat en el terreny de joc, feren el que han pogut, donant la cara en tot moment.  

FICHA TÉCNICA

Arbitre, Vicent Agustí. Bé. Seguint el joc de prop, i aplicant el reglament  i deixan jugar, al aplicar la “lleí de l’avatatge”.

Targetes grogues, als jugadors del Alberic Promeses “B”, Ruben Remolí, 51’, Adrian Sanz, 74’.

Al jugador del U.D. Genovés, Jose Enrique Albuixech, 52’.

 

Resultat: Alberic. 0 – 3 U.D. Genovés, Eloy Cabanes, 58’, Enrique Belda, 71’, José Sierra, 78’.

 

Alberic  Promeses “B”. Entrenador: Quique Vello

Jugadors: Iane (Ruben Ahmed, 70’), Yasean Simov, Víctor Martínez (Antoni Quilis,54’), Juan Carlos Viñal, Josep Ortiz, Carlos Sanz, Ruben Remolí (Mustafá Takhabbat, 64’), David Pérez, Adrián Sanz (Mohamed Aomaní, 75’), Moumin Fouzi (Pedro Carramolino, 71`), Carlos Ferrando.

Borja Sanchez, capitá habitual, no ha jugat per lesió. S’han incorporat: Manel Martinez, que vé del Canals, i Ibrahim Zeldane.

 

U.D. Genovés. Entrenador: Sergi Alapont

Jugadors: Carlos Zornoza, Jorge Sierra, Bernabé Cañeras (Borja González, 26’), Jesús Villagrasa, Noel Climent, Eloy Cabanes (Pascual Richart, 77’), Carlos Cortés, Jose E. Albuixech (Antoni Ortero, 75’), Roberto Vercher, Enrique Belda, Josep La Orden (Kevin Díaz, 72’).

 

Estadística del U.D.Genovés

15 partits jugats ,guanyats 14, i ha perdut 1. 68 gols a favor, 7 en contra

Maxims golejadors: José Albuixech, 19, Bryan Bentaberri, 18, Jose Sierra, 13

Gols en contra. Porters, jugen alternativament: Javi Garín, encaixat els 7, i Carlos Zornoza, cap.

 

Próxim partit:  C.E. Pobla Llarga – Alberic Promeses C.F. “B” .09.03.2013 – 11,30 h.

U.D. Genoves, Descansa

 

Text/fotos, Eduardo Sala/ corresponsal

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here