Crespo i Pirotècnia Valenciana dispararan les quatre mascletaes d’Alzira

0
379
Mascletà de P.Crespo 2012

Mascletà de P. Valenciana l’any passat

La Junta Local Fallera d’Alzira amb la «col.laboració» de varies empreses i «l’esforç» de les pirotècnies, Crespo d’Alzira i Valenciana de Llanera de Ranes dispararà, per fí, quatre mascletaes en la setmana fallera de la capital de la Ribera.

Las crisi havia condicionat, en un principi, el nombre de mascletaes i els directius de la JLF pensaren, fins i tot, en reduir a dos les mascletaes d’enguany. Però finalment es mantindràn les quatre, segons el president, Vicent Muñoz, «gràcies al gran esforç que han fet els dos pirotècnics, Vicent Rodríguez i José Manuel Crespo».

Tant Pirotècnia Crespo com Pirotècnia Valenciana deixaren un bon regust a pòlvora entre els assistents a les macletaes de l’any passat.

Les Falleres Majors, Mer López i Carla Oliver junt les dos corts i els dirigents de la JLF participaran el pròxim dissabte en la jornada de convivència fallera que tindrà lloc, enguany a Dènia, i a la que es suma, per primera vegada, una represen tació de les fogueres d’Alacant amb les respectkives belles del foc al capdavant.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here