El Garcia Sanchiz premia la creació de contes pels alumnes

0
535

El Premi de creació de contes del Ceip Federico García Sanchiz, organitzat des del nostre col·legi, naix com un estímul indubtable al foment lector que, dia a dia, es du a terme en les aules del nostre centre escolar a través de la comissió de foment lector i que afecta a tota la comunitat educativa. Es pretén promocionar i donar suport al procés de la lectura i l’escriptura implícits en el treball diari de l’alumnat decidit a millorar la seua ensenyança i formació.

 

El Premi de creació de contes, té com a objectiu potenciar i donar suport a l’esforç realitzat per l’alumnat, famílies i el propi professorat en el foment de l’hàbit lector i la potenciació de l’escriptura.

 

A l’edició celebrada enguany s’han presentat un total de 170 contes o històries, tant en la categoria d’Educació Primària com a Educació Infantil. Els guanyadors i guanyadores van obtindre, durant l’acte celebrat, el reconeixement de la resta d’alumnat, un diploma acreditatiu i un regal amb material escolar. Tanmateix des del claustre de mestres s’ha dirigit a les famílies amb alumnat finalista una carta felicitant-los pel premi aconseguit pel seu fill i filla i convidant-los a continuar promocionant l’hàbit lector i escriptor des de casa.

 

A la biblioteca virtual del Ceip Federico García Sanchiz es pot consultar el projecte de Foment Lector del centre, així com totes les activitats que estan realitzant-se per al foment lector de l’alumnat i les pròpies famílies.

Els alumnes premiats

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here