Arrima’t posa en marxa la Pirámide Comercial per incentivar les compres en Sueca

0
297

Com ja va ocórrer l’any passat, l’associació de Serveis i Comerç de Sueca, Arrima’t, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, ha posat en marxa esta iniciativa consistent a instal·lar una Piràmide Comercial de grans dimensions en la plaça de l’Ajuntament amb l’objectiu de potenciar les compres en el comerç local. A l’acte d’inauguració de la piràmide van assistir l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora de Comerç, Manoli Egea; així com els regidors Enrique Vidal, Pilar Moncho i Raquel Tamarit, i el president d’Arrima’t, Tony Landete.

“Després de l’èxit aconseguit l’any anterior, hem volgut novament col·laborar amb els comerços del municipi per a promocionar les compres en Sueca. Per això, hem instal·lat esta estructura més gran, a fi que la publicitat i els regals que oferixen els establiments als seus clients es puguen veure millor. Des de la meua Regidoria estem encantats a poder col·laborar en la promoció del comerç local i ajudar, gràcies a iniciatives com esta, que puga suportar la crisi que estem travessant”, ha assenyalat la regidora de Comerç, Manoli Egea. “L’Ajuntament de Sueca sempre estarà al costat del xicotet comerç que, en definitiva, és qui manté l’economia dels municipis. El fet de tindre València relativament prop provoca que els ciutadans es desplacen fins allí per a realitzar les seues compres en compte de quedar-se. Per això, hem de conscienciar-nos de la importància que té acudir al xicotet comerç perquè, d’esta manera, ens beneficiem tots”, va afirmar l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo. “Enguany, després de l’èxit de l’edició anterior, volíem una estructura més gran per a donar una imatge millor, que es pogueren publicitar millor els comerços. Espere que, en esta ocasió, la iniciativa torne a ser un èxit, i que la gent perceba que estem movent-nos i treballant perquè el comerç local vaja endavant i les compres es queden ací”, en paraules del president d’Arrima’t, Tony Landete.

Cada comerç participant en la iniciativa ha entregat un regal que es pot consultar en els cartells instal·lats en l’estructura metàl·lica de la piràmide. Els consumidors, per la seua banda, cada vegada que realitzen una compra en un d’estos comerços, ompliran una papereta amb les seues dades per a optar al gran premi, que consistix en tots els regals que s’exposen en la piràmide comercial. El pròxim 14 de març tindrà lloc en el saló de plens de l’Ajuntament el sorteig entre totes les paperetes participants depositades en les urnes dels diferents comerços. Els premis que s’entregaran estan valorats en 3.000 euros: a més del gran premi de tots els regals de la piràmide, valorat en 2.300 euros, es sortejaran també set talons de 100 euros, donats por la Regidoria de Comerç, per a realitzar compres en els establiments participants.

 

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here