400 fallers es disfressaren a Alberic per gaudir de la Cavalcada del Ninot

0
310

El passat dissabte es va celebrar la Cavalcada del Ninot, Falles 2013, on han participat mes de 400 persones i plens els carrers per on passaven i es va posar en marxa l’operatiu que es va aprobar en la Junta de Seguretat, celebrada el passat 6 de febrero, presidida per Antonio Carratalá, Alcalde d’Alberic, amb la prèsencia del regidor de Seguretat, Bernat Hervás, regidor de Festes, Francisco Bernal, Cap de la Policía Local, Secretari de l’Ajuntament, responsable Protecció Civil d’Alberic, representants de Subdelegació de Govern, de la Policia Autonòmica, Capità i Sergent de la Guàrdia Civil, Presidents de les distintes Comissions Falleres locals, Junta Local Fallera i Creu Roja.

 

L’operatiu ha estat format per, 9 Policies Locals, 4 Policies Autonòmics,2 Guardies Civils, 6 membres de Protecció Civil d’Alberic,10 membres de la Creu Rotja asistits per una ambulancia, i la colaboració de totes les Comissións Falleres participants.

Abans d’eixir les carrosses desde la Avda. de La Glorieta, els conductors han passat el control d’alcòholemia, donant tots negatius. Al costat de les carrosses, anaven fallers protegint-les.

 

Cada Comissió Fallera ha girat sobre una temàtica diferent, on els disfrassos anaven d’acord. La Falla l’Amistat, “Dibuixos Animats”; Falla Garatge, “Sanitat”; Falla El Corral, “Circ”; Falla Comissió Fallera, “Artistes de Cine”, i diversos grups de jovens amb disfresses diverses.

Parodies de cine, animals de tot tipus, futbolistes, troglodites, llançaors de gabinets, charlots, romans, cuiners, batllarines, pallassos, etc.

 

Colorit, música festera amb disjokei inclòs, ambient festiu, tirant caramels i paquetes desde les carrosses, simpatía, humor i amb ganes de passar-se’l bé i que la gent gaudira d’un bon espectacle. Mols xiquets/es dalt i per baix de les carroses, i les Falleres Majors presidint-les.

 

Nit sense incidents, on el civisme i bon comportament per part dels fallers, falleres I altres participants, han facilitat les coses perquè tot transcorreguera amb normalitat.

 

En aquest acte, Protecció Civil d’Alberic ha estrenat els walkies talkies, per a comunicarse entre ells i la Policia Local.

 

Tot un exit de participación, bones maneres i felicitar a les Comissións Falleres i a tots els components del operatiu de seguretat i sanitari.

 

No estaria de més per al próxim any, es contemplara possar urinaris a lo llarg del recorregut, ja que a molt/es tenien necessitat de canviar l’aigua al canari/a.

Eduardo Sala/corresponsal                                       

Fotos: José Calatayud

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here