Sant Andreu, Luis Suñer i Pintor Andreu primers premis de la Cavalcada d’Alzira

4
512
Falleres de Sant Andreu

Disfresses de Pintor Andreu

La comissió de Sant Andreu ha aconseguit, per sèptima vegada consecutiva, el primer premi de la Cavalcada del Ninot d’Alzira amb una disfressa molt original en la que les falleres anaven disfressades de taula de convit de boda i els fallers de cambrers. El jurat ha concedit el segon premi a l’Avinguda Luis Suñer, mentre el tercer ha estat per la falla Pintor Andreu.

La cavalcada va omplir la ciutat d’alegria, música, crítica i humor amb les seus variopintes disfresses.

La corrupció amb Bárcenas i Urdangarin, de principals protagonistes, junt Bankia, Eurovegas, les retallades a la sanitat i l’educació pública, la crisi económica, i la reforma laboral, i alguna que altra crítica més d’anar per casa, com l’aigua, han estat els protagonistas de l’ampla desfilada en la que han participat milers de fallers i falleres d’Alzira.

L’eixida de la cavalcada es feia poc tot just a les 6 de la vesprada del Parc de l’Alquenència, encapçalada per les Falleres Majors Mer López i Crla Oliver i les seues respectives corts, però una hora abans la festa ja estava per tot arreu de la ciutat.

Una de les disfresses que més ha cridat l’atenció ha sigut Sant Andreu, comissió que porta guanyant el primer premi des de fa sis anys. Enguany els fallers anaven de cambrers i les fallers de taula de boda, una disfressa que segons ha pogut averiguar Riberaexpress porten preparant-la a conciència des de fa tres mesos.

4 Comentarios

  1. Moltes fotos de la cavalcada.. pero del 2º y 3º premi no vec cap foto. Que pasa, que no interesa que estiguen? Que menos que posar fotos del premiats, no???

  2. Amic Paspardu, llevat d’alguna, les fotos estan fetes al principi de la cavalcada per aprofitar la llum natural i si alguna de les premiades no estan en el reportatge és perquè ixen de les últimes i no perquè tingam interés en fastidiar a ningú. Si ens envies fotos que tingues interés les penjarem junts les altres sense cap problema.
    Gràcies per la teua col.laboració i no veges fantasmes on no hi han, perquè este mitjà de comunicació va estar en les presentacions tant de l’Av. Luis Suñer com en la de Pintor Andreu.

  3. crec que no hi ha cap mitja de comunicacio que haja penjat 200 fotos de la cabalgata de alzira com es este .enhorabona pel vostre treball de difusio al colaboradors de riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here