El nou entrenador del juvenil li dona la victòria a l’Alberic davant el Benetússer-Favara (2-0)

0
314

Primer partit com a entrenaDor de Francisco Cucarella (paraguaio), que remplaça a Pepe Alcover (tomaco), destituït el dilluns passat, després d’una negativa trajectoria de l’equip, en la que en 6 partits, tan sols va traure 2 punts dels 18 en joc, i pel seu carácter i tracte amb jugadors i Àrbitres.

 

Paco Cucarella, ha començat amb bon peu guanyant al Benetússer-Fabara, per 2-0, en partit corresponent a la Jornada 22, de 1ª Regional Juvenil, del Grup 4º. 

Partit que el Alberic afrontava després de la desfeta ocurrida en l’últim partit jugat contra el U.D. Canals, per 4-0, dos jugadors expulsats (Salva Calabuig i Joan A. Garcia), l’entrenador i el seu ajudant , amb incerteça i a la vegada amb il-lusió, per lo vist en els entrenament d’aquesta setmana.

 

Desde el començament el Alberic s’ha mostrat superior a l’equip visitant, penúltim de la tabla i a 4 punts dels locals, ben situat en el terreny de joc, amb Andreu Garrigues i Luis Dalmau en punta, que portaven perill al área visitant. Fruit d’aquest treball ha sigut en el minut 5, amb una jugada de Andreu Garrigues, , marca el primer gol, avançant l’Alberic en el marcador.

En el minut 10, Diego, ha pogut empatar, al trobar-se tot sol davant Llorenç, que li ha rebutjat el baló. En esta primera part, els jugadors locals, han tingut varies oportunitats d’augmentar el marcador en les botes de Toni Asensio, Luis Dalmau i Andreu Garrigues, que es ha faltat definir la jugada, en el tram final.

 

La segona part, ha sigut pareguda a la primera, amb un Alberic, mes seriós i millor actitut que en partits anteriors, ha  realitzat bon fútbol d’atac, amb una defensa sólida i el seu porter Llorenç, ha tornat a ser el que era a principi de temporada. En varies fases del partit s’han vist bones jugades per part local, encara que alguns jugadors deurien compartir el baló amb els companys, millor situats. En el minut 50, vindria el gol de la tranquilitat, on Andreu chuta a boca de canó dins l’àrea, el porter el rebutja,  l’arreplega Andreu, i fa el seu segón gol, deixant el marcador en el dos a cero, que seria el definitiu.

 

Ficha Técnica

Arbitre, Cristian Bataller. Bé. Ha estat ben situat en el terreny de joc, seguint les jugades de prop, i aplicant correctament la llei de l’avantatge.

Ha mostrat tarjeta groga, als jugadors de l’Alberic: Marc Roca (68’), Toni Asensio (70’), Llorenç (73’)

I als jugadors del Benetuser-Fabara: Josep Sabater (67’), Samuel Cardona (69’)

Expulsat al jugador del Benetuser-Fabara, Javier Blasco (82’), per pegar una cabotada a la cara de Salva Bono, sense mediar la disputa del baló.

Resultat

Alberic, 2 : Andreu Garrigues, en el 5’ i 50’ – Benetússer –Fabara, 0

 

Alineacions

C.E. Alberic

Entrenador: Paco Cucarella. No s’ha pogut sentar an la banqueta, per cumplir sanció.

Jugadors: Llorenç, Marc Josep Ore, Toni Meneses, Alexandre Bosch, Marc Roca, Pau Barcas, Salvador Bono (Joan V. Ore), Toni Asensio, Luis Dalmau, Andreu Garrigues (Maxim Martinez (60’), Ximo Sanz (c).

 

Unión Benetuser-Fabara C.F. “A”

Entrenador: Conrado Sanchez

Jugadores: Arturo Ortiz, Alejandro Requení, Ian Rodriguez, Diego Piñero, Arzais Ortolá (Miguel A.Pastor, 70’), Samuel Cardona, Josep Sabater (c), Antonio López, Javier Giner, Javier Blasco, Dennis Estacio.

En cumpliment de la circular de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, i en homenatge a Hector Giner, arbitre de futbol de 17 anys, per l’agresió patida en el camp Los Silos de Burjassot, els jugadors del Alberic , Benetuser-Fabara i  l’arbitre, eixiren conjuntament al camp, i els futbolistes dels dos equips es saludaren entre sí, i al arbitre. Al minut de començar el partid, es va parar 30 segons.

Em solidaritze amb aquest acte, i espere que el que ha passat servisca de lliçó, no s’oblide, i no torne a passar mai mes, encara que ho veig difícil.

 

Resultats de altres partits, i horaris dels próxims partits:

 

– Regional Preferent: Pego, 0  –  C.E. Alberic, 0

Próxim partit, dia 02.03.2013: C.E. Alberic – U.D. Beniganim, a les 18,00 h., Estadi Municipal Alberic.

– Cadetes:  U.D. Alzira “B”, 0  –  Alberic Promeses C.F. “A”,  1  –  Salva Ramirez

Próxim partit, 02.03.2013: Alberic Promeses “A” -Alcoyano “B”, a les 11,45 h., Estadi Mupal. Alberic

– Infantils: Alzira “B”, 1  –  Alberic Promeses “A”,  1  –  Jordi Amorós

Próxim Partit, 02.03.2013: Alberic Promeses “A” -Alcoyano “B”, a les 10,00 h., Estadi Mupal. Alberic

 

Text/fotos, Eduardo Sala, corresponsal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here