Les fonts d’òsmosi inversa de l’Alquerieta les primeres en brollar aigua potable

0
372
Primera font d’òsmosi inversa en ficar-se en marxa

Mónica ha sigut una de les primeres veïnes d’Alzira en carregar aigua de les fonts provisionals que ha instal.lat l’Ajuntament en sis zones de la ciutat. A primera hora d’esta vesprada carregava dos garrafes d’aigua apta per a beure i cuinar, gràcies als filtres de carbono actiu que eliminen el pesticida aparegut en l’acuífer de la Serra de les Agulles i que abastix a la capital de la comarca.

«Sols vaig a utilitzar-la per a cuinar, perquè per a beure continuaré comprant aigua embotellada» declarava a Riberaexpress mentre omplia les garrafes. Mónica és molt crítica amb l’aigua d’Alzira; «és molt roïna la d’ací, en casa hi han vegades que ix de l’aixeta amb areneta i pedretes».

Mónica viu a l’Avinguda Pare Pompilio, tot just enfront de les fonts ubicades junt a la parròquia Sagrada Família i que abastiran durant varios mesos al barri de l’Alquerieta fins que funcione la plangta que descontaminarà l’aigua de tots els pous d’Alzira.

Per a demà dimecres per la vesprada està previst que funcionen les cinc instal.lacions restants ubicades per l’Ajuntament, segons la regidora de Serveis Públics, Lola Ortega.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here