Les Falleres Majors d’Alberic fan la Crida juntes

0
457

Un moment de la Crida

 El passat dissabte, un any mes la Plaça de la Constitució va ser el lloc d’encontre de totes les Comissions Falleres d’Alberic, per a que desde el balcó de l’Ajuntament es faça com es costum, una invitació als veïns, veïnes del poble en l’anomenada Crida fallera

Entrada la vesprada, les diferents comissions falleres, han anat arreplegant a les seus Falleres Majors i falleres, al só de la música, amb mantó elles i de alguna manteta morellana ells, passejant-se pels carrers d’Alberic.

Tots junts fallers i falleres, menuts i grans, amb el seu estandart per davant, cap a la Plaça, orgullosos ells i desvanides elles, per pertanyer a la seua Comissió Fallera. Una a una, feren l’entrá, fins arrivar a les portes del Ajuntament, deixant les seus Falleres Majors, on eren rebudes per el Alcalde d’Alberic, Antonio Carratalà i Minguez,  que les convidaba a entrar en la Casa de Tots. També estaven presents, el Regidor de Festes, Francisco Bernal,  i la Regidora de Benestar Social, Maria Angeles Galdón.

El fred es notava en la cara dels que estaven esperant, fins que les protagonistas, les Falleres Majors de les Falles d’Alberic, aparegueren en el balcó i una a una prenien la paraula i emocionades, convidant a tots per a que disfrutaren de la Gran Festa Fallera d’Alberic,

Ja en el interior del Saló de Plens, l’alcalde ha compartit amb les Falleres Majors i presidents, un brindis  “per a que les festes transcórreguen amb alegría i normalitat, i que l’Ajuntament amb ell al cap davant , està per ajudar-los».

Després, totes les comissions amb les seus bandes de música i xarangues, anaren a disfrutar del Sopar de Gala.

Ara sí que han començat les Falles 2013 en Alberic, amb il-lusió i amb ganes de passar-ho d’allò més bé

La Junta Local Fallera, ha preparat els següent acte:

 

.- Dia 2 de març,dissabte, “CAVALCADA DEL NINOT”

 

A les 18,00 h., eixirà de la Glorieta, seguint per, Antonio Lloret, Calderón de la Barca, Sequia Reial del Xuquer, Sant Llorenç, Sant Vicent, Valencia, Ramón i Cajal, fins el “Pitusa”.

 

* Es recomana, disfrutar de la festa, sentit comú, seguir les recomanacions emanades de la Junta de Seguretat i consensuades amb totes les comissions falleres, molta precaució amb la pirotecnia, i sobretot en els menuts.

 

Eduardo Sala / corresponsal  

Fotos: Manolo Carramolino/Eduardo Sala

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here