Aina Álvarez campiona autonòmica infantil de pista coberta

1
464

 

Aina amb el trofeu de campiona

Este cap de setmana ha sigut molt intens i ple d’èxits per a l’atleta alcudiana Gema Jordan. El passat dissabte 23 de Febrer es disputava el Campionat Autonòmic de Pista coberta per a la categoria Juvenil al Palau Lluís Puig de Valencia. Els millor atletes de entre 15, 16 i 17 anys lluitaven per les medalles de campions autonòmics. L’alcudiana Gema Jordan va optar per la prova de 800 metres llisos i va aconseguir creuar la línia de meta en segon lloc i amb el magnífic temps de 2’25,91. Però no conformant-se amb això ,  a l’endemà,  diumenge 24, se celebrava el CAMPIONAT D’ESPANYA DE CAMP A TRAVÉS PER A CLUBS, a la localitat Castellonenca d’Oropesa del Mar. Es tracta dela Prova més nombrosa del calendari de camp a través, que en esta ocasió va comptar amb la participació de  més de 2.500 atletes de les categories  cadet fins a absoluts. I Fou a la categoria de Juvenil, una de les proves mes nombroses amb 262 participants, on l’alcudiana Gema Jordan, junt a les seues companyes del club “Playas de Castellón” aconseguien sumar el punts necessaris per obtenir el tercer lloc al podi i la medalla de bronze que els atorgala Federació Espanyola.

 

AINA ÀLVAREZ, DEL C.A. L’ALCÚDIA, MEDALLA D’OR AL CAMPIONAT AUTONÒMIC INFANTIL DE PISTA COBERTA.

 

Per altra banda, el passat dissabte 16 de Febrer, prop de  400 joves esportistes (nascuts en 2000 i 2001) es donaren cita al Palau Lluís Puig de València per a participar en el Campionat Autonòmic Infantil en pista coberta dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, aquesta prova fou organitzada pel club Catarroja, on el atletes de la comunitat competien pel títol de Campió Autonòmic, i fou l’atleta del club Alcudià Aina Àlvarez, la que aconseguia penjar-se la medalla d’or en la prova de 2000 metres llisos.

 

1 Comentario

  1. Va quedar tercera autonomica en l’autonomic de pista coberta en la proba de 2000 metres, amb un gran temps de 7′ 19»

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here