Flores Paquita, Eviga i Matías Colom empreses premiades en la Setmana Econòmica d’Alzira

0
771
Juan Carlos i Eusebio Vila

Mª José i Marita Palomares

Un reconegut comerç local, Flores Paquita i dos empreses de gran tradició a Alzira, Eviga SL del sector de la construcció i la firma exportadora de fruites Matías Colom SL seran guardonades el próxim divendres en la cloenda de la V Setmana de l’Economia i Ocupació organizada per l’Ajuntament i l’Associació Empresarial d’Alzira.

L’alcaldessa, Elena Bastidas ha revetlat este matí la identitat de les empreses premiades per al seua trajectòria empresarial durant la inauguració de les jornades econòmiques que arrancaven este matí.

Els guardons seran recollits per Marita i Mª José de Flores Paquita, per Juan Carlos i Eusebio Vila en nom d’Eviga i pel gerent de Matías Coloms SL, Juan Colom.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here