Almussafes pren la metxa amb la crida fallera

0
285

Al crit conjunt de “Visca Almussafes i Visquen les seues Falles”, les tres falleres majors d’Almussafes van protagonitzar, durant la vesprada de dissabte passat dia 23, la tercera crida fallera de la història del municipi, entre els víctors de centenars de fallers i falleres que abarrotaven l’esplanada del Centre Cultural.

Un cercavila festiva per les principals vies del nucli urbà va servir de punt de partida per a la celebració de l’acte públic que hi ha marcat l’obertura de les Falles 2013 a Almussafes. Precisament, des del balcó de les dependències culturals, la regidora de Festes, Esperanza Carbonell, va ser l’encarregada de protagonitzar l’obertura de la cerimònia oficial fallera, organitzada per la Junta Local.

A continuació, Mª José Girona, la reina fallera de la comissió la Primitiva, que enguany commemora el seu 40 aniversari, va iniciar el torn d’intervencions del primer acte oficial de les festes josepetes de l’any 2013, destacant “la germandat, la tradició i l’alegria d’una festa que fa oblidar els temps de dificultats”. Per la seua banda, Anais Lerma, fallera major de la Mig Camí, va animar als més xicotets a “participar activament en les falles i a escriure el seu futur” i Nathalie Hortal, reina fallera de la Falla La Torre, va invitar als presents a obrir els seus cors i a “disfrutar d’una festa capaç de convertir els fets criticables en monuments plens de gràcia i enginy”.

Com en les anteriors edicions, els discursos de la crida, tots ells plens de passió i emotivitat, es van clausurar amb l’Himne de València, cançó que va entonar el món faller al complet i, molt especialment, els protagonistes de la festa que presidien el balcó, entre els que també es trobaven els sis presidents de les tres comissions del municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here