Compromís denuncia deficiències i falta de llum en l’Avinguda de Carcaixent

1
356

A finals del passat mes de setembre, Compromís per Alzira tornava a demanar a l’equip de govern que s’acabara de condicionar una part de l’Avinguda de Carcaixent donada la falta d’il·luminació i les deficiències en accessibilitat i que està així des que s’inaugurà en el 2008. També insistíem que, mentre no es posaren els fanals, es donara una ràpida solució al perill que suposen per als vianants les barilles col·locades en la vorera per a la instal·lació dels mateixos, ja que poden provocar entropessades o caigudes.

En el ple ordinari del mes d’octubre es va tractar aquest tema, amb la contestació per part de l’equip de govern que no se tenien els 100.000 € amb que estan pressupostats els fanals i que la intenció és posar-los quan se puga per la evident falta d’il·luminació. La portaveu del PP es va comprometre a buscari una solució per eliminar el perill de les barilles.

Aquests últims dies hem detectat que s’han tapat algunes de les barilles amb brics de llet, per això ens preguntem si la solució ha passat per fer un conveni amb una empresa del sector lacti . El que diem del conveni ho fem amb ironia ja que des de Compromís per Alzira considerem que l’equip de govern cada dia demostra que és incapaç de tindre iniciativa pròpia en alguns aspectes que afecten a la seguretat del ciutadans i, en altres, no només és incapaç sino que no té voluntat de capgirar-la.

En moltes ocasions, hem de ser nosaltres i els ciutadans qui els sugerim fer la seua feina com en el cas dels contenidors que suposaven un perill per a la seguretat viària. Hem vist que, després de moltes denúncies, algun d’ells s’han canviat i no estan junt als passos de vianants el que demostra que, si se vol, se pot.

Des de Compromís per Alzira continuarem fent una oposició constructiva i amb propostes alternatives perquè, en definitiva, el més important per a nosaltres és Alzira i la seguretat i benestar dels seus ciutadans i ciutadanes.

Adelaida Pau- Regidora Compromís per Alzira

 

1 Comentario

  1. de veres, per a ells si que tenen diners pero per a aixo no. La meua germana treballa en l´almacent de ripoll i li fa por anar a casa per alli. Tot una vergonya. Per a fer aixo mes val que no hagueren fet res i dixar-ho tot conforme estava

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here