Comerç, turisme i agricultura en la 1ª jornada de la Setmana de l’Economia d’Alzira

0
236

Una conferència sobre Comerç i Turisme, altra sobre noves formes de cooperació empresarial i un debat sobre la viabilitat de l’agricultura constitueixen el programa de la jornada inaugural de la V Setmana de l’Economia i l’Ocupació que es celebra hui a la Casa de la Cultura d’Alzira.

La setmana serà inaugurada a les 10,30 hores per la directora general de Comerç i Consum, Silvia Ordiñaga, per l’alcadlessa, Elena Bastidas i pel president de l’Associació Empresarial d’Alzira, José Villalba.

Per a les 11 del matí està prevista la primera ponència que correrà a càrrec de Javier Baixauli, gerent de la Federació Empresarial d’Hostaleria de València. I tot seguit, Laura Yago, del col.lectiu e-gruyere disertará sobre «noves formes de cooperació empresarial».

Mentre per la vesprada serà el torn dels secretaris generals d’AVA, Cristóbal Aguado i de La UNIÓ, Ramón Mampel, que abordaran sobre «Un marc legal estable per a la viabilitat de l’agricultura». Una taula redon a que serà moderada pel regidor d’Agricultura, Enrique Montalvá.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here