Álex Gadea: «M’agradaria fer una película amb Penélope Cruz»

1
553
Álex amb una incondicional
Álex Gadea envoltat de fans a la Casa de la Cultura

L’actor, Álex Gadea (Alzira,1983) ha manifesta esta nit a la Casa de la Cultura que «m’agradaria fer una película amb Penélopez Cruz», contestant així la pregunta d’una assistent a la xerrada-col.loqui en la que també ha intervingut el periodista, Josep Ramón Lluch.

Gadea ha revelat més d’una anècdota i «secret» de les sèries d’èxit en les que ha actuat, com és el cas de «l’Alqueria Blanca» i «Puente Viejo», que emiteix actualment Antena 3.

Més que profeta, Álex Gadea és molt volgut al seu poble com  ha quedat palés, de nou amb les nombroses mostres d’afecte rebut per les dones d’Alzira; al llarg de la xerrada ha estat freqüent escoltar qualificatius com «guapo» i «bonico». Moltes d’elles li han demanat autògrafs i han volgut fotografiar-se amb l’actor de moda.

1 Comentario

  1. Alex, també podries anar de vacances a Barcelona, aquí t’estimen molt, jo no se qui perquè jo no conec a tota Barcelona però a la meva mare i ami ens agrades i t’estimen

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here