Xavi Castillo repartix un fum de sobres i s’emporta el reconeiximent del públic d’Alzira

0
593

Un Xavi Castillo més transgressor que mai va deixar, anit de nou a Alzira, la tremenda capacitat que té l’actor alcoià de fer «simbiosi» amb un públic entregat que omplia, de gom a gom la sala Simbiosi de la capital de la Ribera.

Durant unes dos hores, com diuen en castellà,, «no dejó títere con cabeza», i així Mariano Rajoy, Cospedal, la policia nacional, el ministre Wert, Soraya, Rita, Camps, Bárcenas, Ripollés, Gallardón, el Rei i fins i tot el Papa no escaparen a les seues xirigotes, així com tampoc l’aigua d’Alzira.

El Veriueu-Ho! alzireny de Xavi Castillo arrancà amb un repartiment massiu de sobres «perquè els ompliu vosaltres».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here