Exposició d’artistes contemporanis riberencs a Metro d’Alzira

0
381
Xussa Català acabant «L’Estètica per l’Estètica»

«L’Estètica per l’Estètica», així s’anomena la mostra d’artistes contemporanis de la Ribera que s’obrirá a les7 d’esta vesprada a la sala Metro d’Alzira.

Disseny, armonia, composició i originalitat utilitzant la fusta, la pedra, el bronze, el ferro, l’arena ó la corda és el que trobaran en esta exposició que contarà amb música en directe, video projeccions i performance.

«Treballem per a la gent, l’art és inversió» manifesta Xussa Català a Riberaexpress, mentre dona els últims retocs a la mostra. Xussa, junt a Juan Vicente Campillo, Aida Máñez i Andrés Castillo, els quatre suecans, més l’alzireny David Boluda formen el quintet d’artistes contemporanis de la Ribera que s’obrin pas amb força en este complicat món de l’art.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here