Carcaixent arranca la campanya «La teua mascota és la teua responsabilitat»

10
474

L’Ajuntament de Carcaixent ha iniciat una nova campanya de conscienciació sobre les responsabilitats i obligacions dels propietaris de gossos. Mitjançant esta iniciativa, “La teua mascota és la teua responsabilitat”, el consistori pretén que tots els propietaris de gossos prenguen consciència de la importància de recollir els excrements dels seus animals ja que la falta de neteja suposa d’una banda un focus d’infeccions i d’un altre costat que els carrers estiguen bruts.

Com ha indicat la regidora de comerç, Blanca Garrigues «una de les raons per la qual fiquem en funcionament, també, esta campanya és per a donar resposta a una reivindicació de comerciants, empresaris i veïns. Este és un comentari que ens traslladen en les sessions participatives que realitzem en els barris, com la que organitzarem esta mateixa setmana amb el sector de les Avingudes. Per a ells, igual que succeeix en les diferents zones del poble és un problema perquè moltes vegades han de veure’s obligats a netejar el que deixen els propietaris dels gossos».

La campanya es recolza en el Reglament del Servei de Recollida de Residus Sòlids Urbans, Neteja Viaria i Ornat Públic, (art. 35 y 36, BOP 147 de 22/06/2007) per tant fer cas omís d’esta normativa, subratlla l’equip de Govern, pot comportar a l’amo pagar una multa.

Canvi en els horaris d’enllumenat públic

D’altra banda, i també per a donar resposta a una de les queixes que més s’han produït durant els últims mesos, l’equip de govern (PP-PSD) ha decidit alçar les restriccions sobre l’enllumenat públic imposades atenent a la situació econòmica. Durant els pròxims dies es va a procedir al canvi, així de diumenge a dijous l’enllumenat públic estarà encès fins a les 22:30, mentre que divendres i dissabte estarà fins a les 12 de la nit. Este horari es mantindrà fins a l’arribada de l’estiu.

El regidor delegat d’enllumenat, Juan Albert, ha subratllat que el canvi s’ha produït «gràcies a que la situació econòmica actual ens és més favorable, per açò anem canviar esta mesura que sabem ha causat molta polèmica i malestar entre els ciutadans. Un canvi que podem dur a terme sobretot perquè, malgrat els molts comentaris abocats contra l’equip de govern (PP-PSD), podem assegurar que l’Ajuntament de Carcaixent està al dia amb els rebuts i no hi ha cap deute pendent amb Iberdrola”.

 

10 Comentarios

 1. El Sr. Albert, diu: ‘podem assegurar que l’Ajuntament de Carcaixent està al dia amb els rebuts i no hi ha cap deute pendent amb Iberdrola’, per que no explica també, que en part, es deu a una amenaça de tall de subministrament? o això no interessa contar-ho?. Pot dir el mateix de tots els proveïdors que no tenen tant de poderio i que els seus productes i servicis són fàcilment substituïbles? No entenc com es pot traure pit de no deure ni un euro a Iberdrola, la seua obligació és no deure ni un euro a CAP PROVEÏDOR de l’Ajuntament i no botar-se l’orde de pagament perquè uns amenacen i altres no.

 2. Em sembla una bona iniciativa, encara que no servirà de res si no es posen algunes denúncies, la gent treu els gossos a altes hores de la matinada perquè no els vegin ningú …ia aquestes hores la policia local està, bé millor no està … per aquestes coses.
  La zona on visc hi ha un col · legi a prop i la vorera hi ha dia que fa una mica de angoixa, has d’anar esquivant cagades de gossos …

  Molt bé, el meu suport total a la regidora Blanca G. en aquest tema.

  U del poble.

 3. I dels problemes, denuncies i necessitats informatives dels carcaixentis, res ni miqueta. Res de res sobre contractacions, impagaments, deute de la Generalitat, lio de la Católica, denuncies i precs de regidors, etc, etc.
  Ni raons, ni explicacions, ni informacions, ni desmentits, ni opinions, ni arguments, ni vergonya, ni transparéncia, ni participació, ara ni opinadors. Insultant.

 4. Este artículo que sale hoy en un medio de difusión, es importante, pero más importante es la imputación por prevaricación de Lola y sus secuaces, en obras importantes como el Campo de Golf y otras, o no.

 5. Sra. Blanca ¿ aún estamos así ? ¿ cuanto tiempo lleva el tema de las caquitas , siendo denunciado ?
  ¿ ahora tira usted del populismo ? ¿ quiere que le explique algunas cositas que usted es capaz de hacer y de no hacer ?
  ¡¡¡¡ Menuda nota de prensa !!!! si eso es lo mejor que se le ha ocurrido , perdone que le diga que se ven sus intenciones políticas a la legua.

  Por cierto ,menos mal que usted se lleva a las reuniones al Juanito ( hacen una muy buena pareja )
  jaaaaa jaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 6. I en Algemesi governa el PP…se admiten opiniones

  Tomado de
  De RIBERA EXPRESS, hoy

  «L’alcalde d’Algemesí canvia les competències i crea Participació Ciutadana

  Corporació municipal
  El alcalde de Algemesí, Vicent Ramón García, ha presentado por decreto de alcaldía las nuevas áreas asignadas a cada concejal.
  Ha hecho pública la creación de una nueva área bajo el título de Modernización y Participación Ciudadana, la cual buscará dar mayor cabida y participación directa a los ciudadanos y ciudadanas en la administración local»

 7. Pero que poca verguenza que tienen,nos tienen el pueblo que parece que estamos en el sigllo XIII de la poca iluminación que hay.Soy residente de la zona de Gaianes y es una verguenza la poca iluminación que tenemos allí,con lo que eso con lleva,la falta de seguridad,suciedad,etc..Nos hacen pagar como zona residencial y nos tienen como un barrio de tercera.Señores del Ayuntamiento,si quieren qrreglar el pueblo empiezen por Ustedes mismos, que son una panda de corruptos.No dirás que no te lo digo

 8. Lo que te que fer l´ajuntament es donar alguna ajuda a la protectora que hi ha en l´horta. Es una vergonya la manera que tenen alli als animals que estan pitjor que si estagueren perduts per els camps

 9. Un premio de 10 € a los que presenten pruebas fotograficas de los dueños de perros que no recogen los excrementos de sus mascotas. Ellos cobran multas y la gente participa.

 10. Y otro premio al que fotografie a los niños berreando por las calles como salvajes,faltando a la gente mayor,a los que tienen la papelera al lado y te dejan toda la mierda al lado,a los que hacen botellón,etc..no quiero exculpar a los que no recogen los excrementos de las mascotas,pero si nos damos cuenta al final de todo el que tiene la culpa de nuevo somos las personas.Ya quisieramos ser sólo la mitad de nobles y buenos que son los animales.A las pruebas me remito.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here