Brillant jornada dels equips del Ciutat d’Alzira FB

0
342
Prebenjamí A

Els equips de l’escola de futbol, Ciutat d’Alzira feren el passat cap de setmana una brillant jornada en perdre només un encontre dels huit que disputaren. Foren els més menuts que tan sol van perdre per la mínima (1-2) davant l’Sporting de Canals i en els últims minuts de l’encontre.

Empataren, el Prebenjamí A (1-1) i l’Aleví A (2-2) tots dos en Almussafes. La resta foren victòries; en futbol 8 el Prebenjamí B (1-3) en Sueca i l’Aleví B (2-3) a domicili davant el Vall dels Alcalans.

Espectacular remontada de l’Infantil A

Mentre els tres equips de futbol 11 guanyaren els seus respectius encontres; l’Infantil B en Tulell davant el Xàtiva C (4-3) i l’Infantil A (2-8) i el Cadet (1-2) ho feren en Alginet.

El partit més espectacular és el que disputaren l’Infantil A del Ciutat d’Alzira i l’Infantil B de l’Alginet. Estos guanyaven en el descans per 2 gols a 0 al conjunt que prepara Dani Mayo, però després del descans aconseguiren no sols donar-li la volta al marcador sinò aconseguir una abultada victòria en una extraordinària segona part. Guille, anotà cinc gols, mentre Sergio, Kevin i Jorge arredoniren la golejada, eixint, en este segon temps, a un gol cada 4 minuts.

Guille durant el partit contra l’Alginet

També té mèrit el trionf de l’equip dirigit per Salva, el Cadet que va cap amunt despre´s d’aconseguir dos victòries consecutives.

Fotos: Jaume Andrés / Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here