Amics del Coet enceten la campanya de prevenció d’accidents

0
254

L’Associació Amics del Coet de Sueca va presentar divendres passat, en la plaça de Sant Pere, la dotzena edició de la seua Campanya anual per a la Prevenció d’Accidents Pirotècnics. En primer lloc, es va realitzar una explicació teòrica de com s’ha de fer un bon ús del material pirotècnic, especialment dirigida als més xicotets de la casa. Van participar en esta presentació, a més del president de l’Associació Amics del Coet, Antonio Pérez, els també membres Joan Antoni Llopis, José Vicente Rubio (coeter major), José María Segura, Boro Sisternes i Daniel Claver, així com l’alcalde de la ciutat, Salvador Campillo, la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió, i el regidor de Festes, Dimas Vázquez.

“La iniciativa té per objectiu, un any més, intentar que els xiquets i xiquetes no es cremen, explicant-los com han d’utilitzar el material pirotècnic. La resposta és sempre molt bona, perquè demostren un gran interés i sabem que després apliquen el que se’ls ensenya”, va afirmar el president de l’Associació, Antonio Pérez. “Esta iniciativa no és només molt important, sinó molt necessària, perquè cal evitar qualsevol tipus d’accident. Ara que arriben Falles, i els coets es convertixen en un element imprescindible de la festa, cal ensenyar els més xicotets a utilitzar-los per a divertir-se i que, en cap cas, es convertisquen en un perill”, va assenyalar l’alcalde, Salvador Campillo.

Després de l’explicació teòrica, basada en el decàleg de recomanacions que tots els anys es confecciona des de l’Associació Amics del Coet de Sueca, es va realitzar una demostració pràctica amb productes de les diferents categories, en la qual van participar els assistents a la presentació. La campanya recorrerà, durant la segona quinzena de febrer, tots els col·legis de Sueca, el Perelló i el Mareny, falles i associacions de qualsevol tipus que ho desitgen.

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here