Albert i Calatayud rebutjen els métodes empleats en les contractacions de Procarsa

9
549
Carles Albert

Carles Albert i Ana Calatayud mostren el seu rebuig dels mètodes empleats en les contractacions de Procarsa i en el sistema d’adjudicació de contractes menors de l’Ajuntament de Carcaixent.

Titlen de poc ètic el procediment pel qual s’acaben de contractar 2 persones en l’empresa municipal Procarsa i denuncien la falta de transparència en l’adjudicació dels contractes menors de l’Ajuntament.

Recentment en l’empresa municipal Procarsa s´ha convocat una bossa d’ocupació per a peons-netejadors. Una vegada finalitzat el termini de presentacions i sense publicar-se la llista de puntuacions ni donant el pertinent plaç per a al·legar; l’empresa municipal ja ha contractat dos treballadors.
Per a Carles Albert, este fet és intolerable, ja que no es pot procedir a contractar a ningú sense que prèviament s’haja publicitat la puntuació obtinguda pels candidats admesos i sense que estos sàpien quina puntació han obtingut.
En conseqüència, Ana Calatayud, afirma que s’ha vulnerat el dret dels ciutadans apuntats a presentar les al·legacions que creguen oportunes sinó estan d’acord amb la puntuació que se’ls ha assignat.
Els dos edils afirmen que esta situació no és nova, ja que ni Botella ni ‘Juanito’ (únics regidors integrants del consell d’administració de Procarsa) donen comptes sobre la gestió de l’empresa municipal.
En este mateix sentit, també rebutgen la forma en què s’adjudiquen la majoria dels contractes menors de servicis i subministraments, ja que estos es realitzen per mitjà d’algun dels procediments que permeten al regidor responsable, Juan Albert ‘Juanito’, triar directament el beneficiari. Estos contractes, falts de concurs públic denoten una absoluta falta de transparència i afavorixen el clientelisme i l’amiguisme, ja que deuria de ser habitual que se sol·liciten 3 ofertes, però en la pràctica moltes adjudicacions es fan sense sol·licitar cap oferta.
Per a Calatayud un dels últims exemples és el de l’adquisició de vestuari per a la Policia Local, ja que encara que en la nostra localitat disposem d’empreses dedicades a estos menesters l’Ajuntament contracta estos servicis a Riba-Roja del Túria, sense ni tan sols sol·licitar pressupost a l’empresa local i a pesar que les prendes adquirides tenen un major cost ”preus unflats’, que les que podria servir l’empresa local.
D’acord a esta situació, C. Albert denúncia que açó és un dels molts desgavells de l’equip de govern (PP-PSD), que per un costat reduïxen servicis, augmenten taxes i impostos municipals i per un altre malgasten els diners dels ciutadans.
Ambdós regidors afirmen que esta no és forma de recolzar des de l’Ajuntament al comerç de Carcaixent, sinó tot al contrari i es mostren partidaris de recolzar la presència d’empreses locals en la contractació municipal, ja que d’aquesta manera es genera riquesa en el municipi, es dinamitza el teixit econòmic, es fomenta l’ocupació i es queden en la nostra ciutat els beneficis fiscals derivats d’aquestes activitats econòmiques.

 

9 Comentarios

 1. El tema de Procarsa, es de cine, pero de cine de terror.
  A ver como se esplica que para la limpieza del Ayuntamiento hayan cinco limpiadoras que más o menos utilizan unas 20 horas diarias, y para limpiar todo el colegio de Víctor Oroval o Francesc Pons, por ejemplo, sólo hayan dos limpiadoras que hacen 10 horas.
  Y eso es sólo un ejemplo.

 2. Com he mostrar reiteradament la meua exigència d´informació i resposta al equip de govern, he de ser coherent, i demanar també el mateix a altres parts de la corporació municipal.
  ¿Que pensen vostés – o que manifestarán al proper plenari- sobre aquest tema o sobre la denuncia de incompliments en la entrega de actes i documentació que va fer la regidora de UxV ja fa dies? ¿No es veritat? ¿No es un tema important?
  M´interessa molt coneixer la paraula de Compromís. Del PSOE, ¡vaja espectacle! per a qué parlar!

  • Gracias a Carles y Ana nos enteramos de algunas cosas que pasan en Carcaixent.
   ¿ Porqué no nos hemos enterado en legislaturas anteriores ?TOC TOC TOC
   ¿porque todo esto no lo denuncia Compromís y el Psoe ?
   ¿ Que pasa , que ocurre ? ¡¡¡ OH LALA !!! jaaaaa jaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaa

   Algunos nos están enseñando los cuernecitos , porque el rabo es gordo , largo y rojo ( me refiero al rabo que crece en la parte final de la espalda ).No se como pueden sentarse en el salón plenario.

   ¡¡¡¡ PRECIOS HINCHADOS + FALTA DE OTRAS OFERTAS !!!!
   ¡¡¡¡EMPRESAS DE FUERA DE CARCAIXENT !!!!
   ¿ a que me suena esto ?
   ¿ CHANCULLEEEEEO ?
   Como lo que canta Julio Iglesias ( chanculleo , chanchulleo tara tata taratarata taratatá ) jaaaaa jaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaa.

   ¿Además Formas de contratación poco claras y transparentes ?
   ¿Pero en que pueblo vivimos ? ¿ Sicilia ? ¿o en una especie de Cortijo público.?

   Esto es la tormenta perfecta , Lola + Juanito + Compromís
   ¡¡¡ Dios pille al pueblo de Carcaixent confesado !!

  • Sr. Lluis, lamentablement no puc penjar en este mig la còpia de l’escrit que vaig presentar per registre d’entrada reclamant la documentació que no m’havien entregat o les preguntes que no havien contestat, però quan vosté vullga i pel mig que vullga li faig arribar una còpia.

 3. Gràcies, sra. Calatayud. Jo crec en la seua paraula i pense que els fets son importants. El que demane es que els altres grups de l´oposició diguen la seua sobre aquestos temes que vostè denuncia i que a ells tenen que interesar igualment.: contractacions i falta de informació i documentació.

 4. Ya que estamos en un tema de contrataciones y personal,
  Alguien me podría decir si el Ayuntamiento ya ha cumplido la sentencia que ganó Comisiones Obreras??
  Todos los funcionarios que cobraban complementos de manera ilegal, ya han dejado de cobrarlos???
  Mis informaciones son que el Ayuntamiento ha hecho oidos sordos a le sentencia, lo cual , en caso de ser cierto, puede ser muy grave.

  • Sr. clauer , sólo faltaría que la alcaldesa se saltara una sentencia judicial.
   Además , desde aquí , insto a Calatayud y Albert , a que comprueben que esos suplementos ya no se pagan , e incluso deberían reclamar que se devuelvan los complementos cobrados fuera de Ley , por la vía que sea necesaria.

   Funcionarios» complementarios » , ir devolviendo la pasta que habéis cobrado sin tener derecho a ella.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here