Riberaturisme organitza un curs de formació en astroturisme

0
411

Formar guies turístics i experts en l’observació dels astres i les constel·lacions per a organitzar visites i excursions nocturnes pels paratges de la Ribera. Aquest és l’objectiu del curs “Formació Complementària en Astroturisme”, organitzat per Riberaturisme dins del seu pla anual de formació, que està adreçat als professionals del sector (guies de turisme, agents de viatges de receptiu, empreses d’activitats turístiques i treballadors del sector turístic en general) que desitgen ampliar els seus coneixements en astroturisme. L’empresa Astroescénica SL i astrofísics de la Universitat de València impartiran les 30 hores lectives del curs, que es realitzarà en la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta els dies 5, 7, 12, 14, 15 i 22 de març de 2013. Segons la presidenta de Riberaturisme, Pilar Moncho, es tracta d’una activitat més que proposem al voltant d’un recurs turístic específic com és l’astroturisme. De moment ja hem localitzat una desena de paratges naturals en la comarca idonis per a contemplar el cel i les estrelles, que poden ser atractius per la seua proximitat a la ciutat de València. La inscripció al curs es realitza a través del portal www.xarxadecentresdeturisme.com i es tancarà el 28 de febrer. Els alumnes que finalitzen el curs formaran part d’una borsa de treball de guies d’astroturisme. 

Riberaturisme és un organisme autònom de gestió turística format per diverses institucions: Consorci de la Ribera, Mancomunitat de la Ribera Alta, Mancomunitat de la Ribera Baixa, Cámara de Comercio de Valencia, Confederación Empresarial Valenciana (CEV), Federació d’Agrupacions Locals de Comerç, Indústria i Serveis de les Riberes (Fedalcis), Associació Empresarial d’Hosteleria de Cullera, Associació Empresarial d’Alzira. L’objectiu de Riberaturisme és la planificació d’accions conjuntes per a la promoció del turisme en La Ribera.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here