El Motoclub Tramusser rendix homenatge el pilot de Benifaió Francisco González

0
296

El Motoclub Tramusser de Benifaió va organitzar, el passat cap de setmana, un sentit homenatge a un dels millors pilots de la comarca, Francisco González, ja desaparegut.

El fill del recordat pilot i el regidor d’esports David Villanueva van dipositar una corona de llorer al costat de la placa que recorda els seus triomfs al carrer que porta el nom del pilot veí de Benifaió.

 Tant des del club com des de l’Ajuntament continúen demanant que una de les curves del circuit de Xest duga el nom de Francisco González en memòria dels seus importants trofeus nacionals com ara el haver aconseguit el triomf en 10 campionats de motociclisme.

 

La comitiva, formada per un gran número de motos, va realitzar un recorregut per les rodàlies del municipi

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here