Constituït el col.lectiu Compromís per Alzira el més important de la comarca

5
562

 

Enric Morera

Membres del Consell local

Vicent Ginestar encapçala el Consell executiu local de Compromís per Alzira, després que este col.lectiu quedara constituït esta nit a la capital de la Ribera. Mig centenar d’afiliats han assistit a l’Assemblea que ha contat,també, amb la presència del síndic i secretari general del Bloc, Enric Morera.

El nou col.lectiu de Compromís per Alzira, està integrat pel Bloc, La República, Iniciativa i independents com és el cas del regidor, Diego Gómez.

Compromís ha volgut passar de ser una coalició electoral a una «cooperativa» constituint assembleas locals i comarcals; «és un procés de baix cap a dalt» explicava Morera als mitjans de comunicació. Un procés que culminarà el pròxim  9 de març amb la constitució del Consell General de Compromís.

«Ens trobem davant la millor oportunitat des de fa 30 anys» assenyalava el secretari d’organització de la Ribera Alta i portaveu de Carcaixent, Rafael Oliver, qui ha significat que «el col.lectiu d’Alzira, composat per 60 membresm és el més important de la comarca».

La mesa, presidida per José Beteta, ha esta integrada, a més per Aida Ginestar, Diego Gómez i Lorena Palomino. La responsable de Comunicació, Aida Ginestar ha destacat que és tracta «d’una força integradora, d’un projecte que és la millor opció política del nostre municipi».

Components del Consell executiu local:

Portaveu: Vicent Ginestar

Organització: Albert Furió

Comunicació: Aida Ginestar

Finances: Jordi Sánchez

Política municipal: Carles Aranda

Sectorials: Vicent Camarasa

Joves i implantació: José Beteta

Polítiques d’Igualtat: Sara Garés

Acció Social: Manolo Valls

Vocal: Diego Gómez

Responsables de les comissions de treball:

Miquel Oviedo, Empar Calatayud, Vicent Camarasa, Lorena Palomino, Lluís Andrés, Salva Tudela i Antoni Murillo.

5 Comentarios

 1. Què vos ha passat, on estàn els d’Esquerra Republicana? Pero no anaven en Compromís en les eleccions?

  Iniciativa, qui és d’Iniciativa, però els d’IPA o els d’Aúpa?

  Ai, ai, el màrketing…

 2. A nivell de País, Esquerra Republicana es un partit que no forma part de la Coalició Compromís i en l´acte d´ahir sols es van integrar en el col·lectiu local de Compromís els partits i independents adherits a aquesta coalició, entre ells la República i estaven presents en l´assemblea afiliats a Iniciativa del Poble Valencià que viuen a Alzira i que res tenen a vore en un partit que es va presentar en les darreres eleccions i que s´anomenava Iniciativa per Alzira. Però a nivell d´Alzira, no tingues ningun dubte que Esquerra Republicana continua dins de la coalició electoral Compromís per Alzira.

 3. Per a Aci vos en falten. Has vist les fotos que acompanyen la notícia?
  No trobes al representant d’Esquerra?

 4. Anhorabuena a Compromís una vez más.
  Con tanta corrupción y con la gestión tan lamentable de los grandes partidos, ahora creo que ha llegado el momento de Compromís.
  Somos ya muchos valencianos los que confiamos en vuestro proyecto político y las encuestas, día a día, lo van confirmando.
  Si de verdad os preocupais por la Comunidad Valenciana y no meteis mano a la caja, el éxito lo teneis garantizado.
  Suerte.

 5. enhorabuena!!!confiamos en este nuevo equipo,la gente está cansada de tanto mangoneo y sinverguenzas….gente de la calle es lo que necesitamos,que la pisa y sabe la realidad por la que estamos pasando!!animo y mucha fuerza!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here