Les Noves Generacions del PP en la comarca reforesten l’Hort de Soriano

4
384
Joves del PP en l’Hort de Soriano

Un grup de joves membres de NNGG del PP en la Ribera Alta participaren, ahir diumenge, en una Jornada de Reforestació a l’Hort de Soriano de Carcaixent per commemorar el Dia de l’Arbre.

Els assistents plantaren carrasques i eren diferents activitats esportives i lúdiques al llarg de la jornada mediambiental.

La iniciativa va contar amb la participació de membres de les diferents organitzacions locals dels joves populars de diversos municipis de la comarca. A més contaren amb la presència de varios dirigents com el president i secretaris comarcals, Rafa Soler i Salva Ferrer, la presidenta local i alcaldessa de Carcaixent, Lola Botella, així com també de la diputada provincial, Oreto Segura i dels presidents regional i provincial de NNGG, Juan Carlos Caballero i Roberto Calpe.

El president comarcal les Noves Generacions del PP, José Andrés Hernández, manifestá que «la idea era pasar un dia diferent en contacte amb la natura per commemorar el Dia de l’Arbre».

 

4 Comentarios

 1. Mira que bonico, ai, què bons xics!

  Ara quan els de la comissió infantil d’assessors, de diputats provincials per a rascar-vos la panxa i altres càrrecs, i sigueu majorets i passeu a regidors d’urbanisme, secretaris autonòmics i demés, ja ho requalificareu en zona urbanitzable.

  Perquè clar, després d’aprovar la Llei de Costes que heu fet, per a què hi haja apartaments a mansalva i la xusma se’n vaja a menjar-se el bocata a la platja, quede per als que s’ho poden permetre els xalets en la muntanya.

  Molt llestos.

 2. Els que no heu fet res ha sigut Castellano i el govern valencià del PP, que per no fer ni contracten brigades antiincendis o convoquen els plans per a neteja dels monts.

  No només heu deixat les arques de la Generalitat buides, damunt ens heu deixat les muntanyes cremades i fetes una pena, ¡i ara voleu privatitzar 20 espais naturals de muntanya!

  A més de pocavergonya, hipròcrites, i damunt voleu donar lliçons de «treball». Aneu a plantar pins a la muntanya, aneu, que mala mona esteu deixant en tot el que heu tocat.

 3. El que vos pasa a tots els que critiqueu els actes de NNGG, es que no penseu en altra cosa que no siga culpar els vostres actes que vos han portat al lloc que ocupeu (opocició) en els actes dels jovens que es preocupen per temes que ens afecten a tots en el dia a dia i entre altres cuidar alló que tots hem disfrutat tantes vegades i son les muntanyes que ens rodejen…però clar, es més fàcil atacar als jóves…continueu rascant!!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here