L’Alcudia celebra el Dia de l’Arbre amb una plantació al Corral de Rafel

1
415

L’Ajuntament de l’Alcúdia, en col·laboració amb la penya ciclista “El Cuc”, ha organitzat la jornada com una festa que començava ales 10 del matí a la plaça de Tirant lo Blanc. Des de les 9.30, veïns i veïnes anaven acudint amb les seues bicicletes pera eixir tots junts cap al paratge del Corral de Rafel.

Cridava l’atenció la gran quantitat de parelles joves amb fills que s’apuntaven a la iniciativa, molts d’ells encuriosits per vore com estava l’arbret que havien plantat l’any passat i com va creixent la pineda que duu el nom del seu cole.

L’any passat es van plantar quatre pinedes amb els noms dels quatre col·legis de primària: Batallar, Les Comes, Heretats i Sant Andreu; i molts dels xiquets i xiquetes que les van plantar, han seguit anant amb els pares a regar-los  al llarg de l’any perquè no es sequen. Enguany, continuant amb el treball de l’any passat, s’han preparat zones on els xiquets, pares i professors de cada col·legi han anat plantant els arbrets, formant uns senders que uneixen les quatre pinedes i que també duen el nom del col·legi.

Un miler d’arbres

Per a facilitar la tasca, i penant en que la terra de muntanya està dura i hi ha a muntó de pedra, s’havien preparat ja els clots dels arbrets i per tota la zona hi havien bidons amb aigua per a regar-los. En total s’han plantat mil arbres: 600 pins, 200 carrasques i 200 fleixos.

L’Ajuntament ha repartit també samarretes commemoratives entre els assistents grans i menuts i ha posat beguda, cacaus i tramussos per acompanyar l’esmorçar.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here