Davinia Fernández exaltada com a fallera major de Colmenar-Reis Catòlics-Murta

0
490
Presentació de Davínia

La falla Colmenar, Reis Catòlics i Murta d’Alzira, ha celebrat la presentació de la seua fallera major per a l’exercici 2012-2013, càrrec que ha recaigut en Davinia Fernández Martínez.
L’acte es va celebrar a la sala Cotonera Events d’Alzira. La presentació va estar conduïda magníficament per la fallera Mayte Sancho Caballero; un acte emotiu i ple de bons moments, on la fallera major Davinia Fernández, va comptar amb la presència de tota la comissió, de la seua família i de falles amigues de la nostra ciutat.

L’exaltació va estar a càrrec del faller, i home de Davinia, Oscar Pujol; una exaltació plena de paraules d’amor, que feren caure mes d’una llagrimeta a Davinia i a part dels assistents.
El president de la comissió, Cándido Valiente Soler, va acompanyar en tot moment a la fallera major, i encara que aquest es el seu primer any que ocupa el càrrec de president, va estar sobrada i magníficament a l’altura d’un acte d’aquestes característiques.
La comissió de la falla Colmenar, Reis Catòlics i Murta, vol felicitar els nostres dos màxims representats, i desitjar-los unes festes falleres plenes de bons moments i felicitats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here