Activa’t mobilitza Carcaixent per recaptar fons solidaris

4
433

L’associació juvenil Activa’t de Carcaixent ha aconseguit mobilitzar diversos col·lectius i comerços de la ciutat amb l’objectiu de recollir fons per donar-los a l’Associació Familiars Alzheimer, Parkinson i Demències senils de Carcaixent; AFAPDS.

 

Per a açò ha organitzat, per al proper diumenge 24 de Febrer, tot un seguit d’activitats que tindran lloc a partir de les 10.00 en el Passeig i que s’allargaran fins a les 17h de la vesprada.

 

Per als més menuts hi haurà tallers de maquillatge i globoflèxia durant tot el dia, estarà el famós Dani Miquel el contacontes, a més, en el mateix rastre es vendran tallers que realitzaren els propis xiquets associats en l’última acampada.

 

Els més majors podran col·laborar en la Rifa Solidària on podran optar a guanyar una Televisio de 19”, una nit per a dos persones en un lloc turístic d’Espanya,  o una cistella de fruita,per tan sols 5€. A més durant tot el dia podran degustar una gran varietat de menjar (coques dolces i salades, paelles,montaditos,pasta…). També hi haurà la possibilitat de comprar menjar per endur, o de dinar a la zona habilitada a l’efecte en el propi Passeig.

 

L’oferta lúdica es completarà amb actuacions tant pel matí com per la vesprada de la colla de Moros i Cristians de Carcaixent i el grup de música KAOBA.

 

L’any passat Activa’t ja va organitzar una jornada solidària, en este cas els beneficis foren destinats a ASPANION i aconseguiren recaptar més de 1.500€ que foren donats íntegrament a ells en un  sopar en el qual sels va fer entrega d’un xec gegant. Enguany, vist l’èxit de les edicions anteriors, l’organització ha volgut repetir tant l’esquema com l’activitat, ajudant així a un altre col·lectiu amb diversos problemes de finançament.

 

Activa’t és una associació juvenil que treballa sobretot amb xiquets i adolescents d’entre 6 i 18 anys. En l’actualitat té més de 140 socis, entre els que trobem els barrufets, xiquets, xitufos, prejuvenils, juvenils i monitors. Compta a més amb el suport de la Juntade Pares. D’entre les seues activitats destaquen el Campament d’Estiu, el Dia de l’Arbre o el Festival de Nadal.

 

4 Comentarios

  1. Aquesta ssociacio es mereix mes que un meresgut apludiment,al igual que la gent que col•labora i els comerços que els ajuden,m’algrat la que ens cau damunt aquesta associacio la qual esta formada ara mateix per un grup de 10 monitors,no perden la fe en ajudar a les seues companyes,a aquelles associacions que o necesiten,per la meua part es mereixeu mes que el cel,la junta de pares,els monitors,els antics monitors(aquells que fa 5 anys obriren les portes d’aquesta magnifica associacio,i han sigut la base dels monitors que estan ara) els xiquets i els pares dels xiquets,moltes graciess a tots,CARCAIXENT TE VIDA,GRACIES A AQUESTA ASSOCIACIO,GRACIES A ACTIVA’T GRUP JUVENIL DE CARCAIXENT.MIL GRACIESS!!!!!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here