EU demana la reunió de la Junta de Portaveus pel conflicte de la policia d’Alzira

0
365

Esquerra Unida d’Alzira ha demana públicament a la sra Alcaldessa i a l’equip de govern que convoque una Junta de Portaveus urgent per a tractar el conflicte laboral amb la Policia Local. Des d’EU responsabilitzem de la situació al mateix regidor de Seguretat Ciutadana, el sr Candela, i al regidor responsable de les polítiques de retallades en personal de l’Ajuntament, el sr Palacios, i han de donar explicacions de la situació.
Des d’EU exigim a la sra Alcaldessa i l’equip de govern que convoquen de manera urgent una junta de portaveus per a què donen explicacions davant el conflicte laboral que mantenen amb la Policia Local. Demanem que estiguen presents el regidor de Seguretat Ciutadana, el sr Candela, però també el regidor de Recursos Humans, el sr Palacios, a més del cap de la Policia i els representants de les treballadores i treballadors en l’Ajuntament.
EU-Alzira ha denunciat tant en els pressupostos del 2012 com els del 2013 les severes retallades en infraestructures, materials i personal de l’Ajuntament, també pel que fa a la Policia Local. Del 2011 al 2012 l’Ajuntament d’Alzira, com ha posat de relleu EU, ha destinat quasi 2 milions d’euros menys en personal.
De fet, EU va ser l’única formació que va donar suport a les al·legacions presentades pels sindicats amb representació en l’Ajuntament en l’últim plenari de gener (amb el rebuig de l’equip de govern i les abstencions de la resta de l’oposició).
A més a més, des d’EU hem denunciat que fins ara totes les retallades que ha efectuat l’equip de govern s’han fet sense cap tipus de negociació amb els representants de les treballadores i treballadors de l’Ajuntament. Retallades que han afectat a l’amortització de places (la supressió de places de funcionaris que no estaven cobertes), la reducció de jornada de diversos treballadors, la falta de contractació en personal temporal, l’eliminació de la ‘borsa d’hores’ de la policia local…
Aquesta situació ha provocat més d’un conflicte amb els sindicats de l’Ajuntament, i exigim a l’equip de govern i a la sra Alcaldessa que se senten a negociar d’una vegada per a revertir aquesta situació que afecta tant a les treballadores i treballadors, però també, en última instància, als serveis que es presten al conjunt de la ciutadania.

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here