El Mercat amb l’exaltació de Vanesa Méndez ha tancat les presentacions en Alzira

2
538
Mer i Vanesa durant la última presentació fallera

La fallera major i el president del Mercat

Amb l’exaltació de Vanesa Méndez de la falla El Mercat s’ha tancat el periple de les presentacions en Alzira per a donar pas a la Crida del pròxim dissabte. Méndez, que ha sustituit l’anterior fallera major, Carmen Ríos imposà les bandes a les nombroses falleres de la seua cort d’honor.

Per a Vanesa ha sigut una nit redona tenint en compte que al seu costat estava sempre el seu home i president d’esta comissió, Juan Blay. I sobre tot davant la presència de la Fallera Major d’Alzira, Mer López i la seua cort.

Blay que al igual que la fallera major estrenava càrrec, té el convenciment que este exercici «quedarà gravat en el record de tots». Tots dos desitjaren «unes bones festes falleres» i que «visca la falla del Mercat!.

Una falla molt arrelada i amb un gran tradició en Alzira en ser de les més antigues, enguany ha complit el seu 71 aniversari.

La veterana periodista, Mari Carmen Cano ha conduït la presentació amb la seua habitual maestria mentre el regidor de Policia, Eliseo Candela tancava la màgica nit del Mercat, resaltant la important tasca festiva i cultural que fan les falles en Alzira.

2 Comentarios

  1. Una xicoteta rectificació, El Mercat no sols va fer l’exaltació de Vanesa Mendez, sinó que també va presentar al seua cort d’honor i va despedir Carmen María Ríos com a fallera major

  2. Amic Paulo Wni, gràcies per la seua aportació, ja està afegit a l’article el que dius en el teu comentari.
    Ara bé recordar-te que Riberaexpress ha cobert el 90% de les presentacions de les falleres majors de les falles grans, a raó de cinc ó sis cada cap se setmana i això ens ha impedit estar de principi a final en cada presentació. I com és comprensible alguna data i més d’una foto se’ns ha escapat. Però el treball i la bona predisposició d’este mitjà ahí ha quedat.
    Gràcies per seguir-nos

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here