Ana Pérez coronada per La Gallera-Hort dels Frares

0
489
Ana Pérez amb el president Quique Palau

Les falleres i els presidents de La Gallera

Una experta fallera, Ana Pérez, que fa uns anys va ser faller major en València de la comissió Cuba-Buenos Aires, ha estat coronada, este cap de setmana, en este cas per la nombrosa, Gallera-Hort dels Frares, en la sala Rex Natura d’Alzira.

Una falla, que per Ana, «és la més especial d’Alzira i la més fotografiada». La nova fallera major d’esta cèntrica falla que conta amb més de 250 fallers, assegurà que «les falles són un sentiment que es porta dins del cor» i desitjà a tota la comissió que «gaudisquen d’unes festes espectaculars».

Ana Pérez va rebre pleitesia per part del president, Quique Palau i molt especialment del seu home i dels fills, Felipe i Jorge, éste, el menut, dels Tudela, és el màxim golejador de l’infantil A del Ciutat d’Alzira.

La regidora de Joventut i Comunicació, Ana Alarcón, que pertany a esta comissió, va lluir el tratge de valenciana durant la presentació i exaltació de la nova fallera major de La Gallera-Hort dels Frares.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here