Ana Maria i Núria al capdavant de les Cantereries d’Alzira

0
607
Núria Llácer amb Iván Antón
Núria Blay

La fallera major Ana Maria amb el president

Cantereries ha viscut amb una intensa emotivitat la presentació i exaltació al Gran Teatre de les seues falleres majors, Ana Maria Picazo i Núria Llácer.

Ana diu que la seua elecció va ser per a ella «tota un sorpresa», però el seu reinat comporta un important repte com és sustituir la fallera major de l’anterior exercici, Núria Blay. Una Núria, a hores d’ara en la cort de Mer, que va ficar un nuc en la gola als nombrosos assistents. Segons manifestà en el seu acomiadament, «ha sigut un reinat d’emocions i alegries que mai oblidaré, un conte de fades amb final feliç». Núria també recordà que la seua amiga i companya de falla, Vero, forma pat, també, de la cort d’honor de la fallera major d’Alzira.

Però no va ser l’unic relleu emotiu de la vesprada del dissabte, la nova reineta Núria Llácer agafà el testic, ni més ni menys, que el deixat per l’actual fallera major infantil, Carla Oliver,.

Antonio Martínez i Iván Antón són els presidents de Cantereries una comissió amb un centenar de fallers que va fer l’any passat 25 anys.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here