Verónica Bosch repetix reinat en Dr. Ferrán d’Alzira

0
492
Verónica escoltada per Mario i Salva

Verònica Bosch repetix en el càrrec

El Dr. Ferrán sembla haver quedat satisfet de Verónica Bosch durant el passat exercici així que ha repetit al front del barri i de la falla perquè ha suposat un magnífic antídot davant la malaltisa situació actual.

Verónica encapçala, ni més ni menys, que la tercera falla més antiga d’Alzira que enguany ha superat la barrera dels 70. A més congtarà amb l’ajuda inestimable dels presidents, Salva Tudela i de l’infantil, Mario Suñer. I hui ha tornat a ser el centre de totes les mirades a l’acte de presentació i exaltació d’ella i la seua cort al Gran Teatre d’Alzira.

Pepe Benavent és l’autor del monument gran que porta per lema, L’objecte del desig, mentre Vicen Gomis és l’autora de la menuda.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here