Segona desfeta consecutiva de la UD Alzira contra l’Elx (1-0)

0
333
Vicente Flor no ha pogut detindre el penal

 

El partit que obria la jornada 27 de la tercera divisió s’ha conclòs amb la segona derrota de la UD Alzira a la Ciutat Esportiva Díaz Iborra d’Elx contra el filial Il·licità per un gol a cero a favor dels locals. Després de la derrota contra el Borriol i també per aquesta última contra l’Elx, els alzirenys poden eixir de les posicions de promoció, això si, la Nucia te que guanyar-li el diumenge al Catarroja al seu estadi, el Camilo Cano, per a que es produïsca açò.

El partit de la jornada començà d’una forma travada sense quasi tirs a porta per cap dels dos equips, però al minut 25 de la primera part és trencà eixa tendència monòtona i avorrida i l’Elx Il·licità avisà amb un gol, que va ser ben anul·lat per l’àrbitre de l’encontre. Pràcticament uns minuts més tard, els franjiverds van tornar a fer mal a baló parat i van provocar un penal clar en contra de l’equip de Dani Ponz que a conseqüència d’eixa acció es va quedar amb un jugador menys per l’expulsió de Joan. Vicente Flor no va poder endevinar  on anava el tir i Yerai marcà l’únic gol de l’encontre.

El filial de l’Elx atacava contínuament sense descans ja que volia deixar encarrilat el partit contra un rival directe i, a més a més, la ‘UD’ estava en un moment prou crític per jugar amb un home menys al camp, no obstant no va poder aconseguir-ho perquè el col·legiat Ignacio Rubén anul·là de forma dubtosa per a la afició local, un altre gol per a l’equip Il·licità. També, des d’una treta de cantó, l’Elx no va aprofitar la feblesa defensiva blaugrana i envià una cabotada al travesser i poc temps després, Carlos fallà sol un un contra un contra Vicente Flor, que va realitzar una intervenció fantàstica.

Els restants 45 minuts es van iniciar amb uns atacs de valentia per part de l’Alzira i des de els principis de la segona part, el conjunt de la capital de la Ribera va avisar amb un tir llunyà amb risc. Tanmateix, on realment va mostrar perill va ser quan al quant d’hora el conjunt visità a una treta de falta pel lateral es pentinada per un jugador riberenc i Mateos que estava prop de la jugada  remata finalment de cap i la colà dins de la xarxa, però el gol no va pujar al marcador perquè un dels assistents del encontre marcà la jugada com a fora de joc, molt dubtós per a tota la graderia present.

Igualment, l’Alzira amb deu no va realitzar més oportunitats de gol clares i els canvis efectuats no van donar eixe resultat revolucionari que tant esperava l’aficionat. Els últims 20 minuts d’encontre el conjunt local va dominar la possessió de pilota l’encontre, fent que els tigres de la Ribera es donaren per vençuts.

La pròxima jornada la UD Alzira jugarà al Luís Suñer Picó contra la Llosa en busca d’una victòria més que necessària per a continuar lluitant per les posicions d’ascens. Per altra banda, l’Elx Il·licità jugarà el pròxim partit al ‘Nuevo Pepico Amat’ contra l’Eldense.

Fitxa tècnica:

Elx Il·licità CF: José Carlos, Verdú, Charlie, Borja, Miguel Ángel, Omgba (Antón, 55’), Gabri (Fran, 86’), Miñano, Samu, Yeray i Carlos (Kaná, 70’).

UD Alzira: Vicente Flor, Prats, Onrubia, Valiente, Jorge (Pierrick, 75’), Lluis (Pablo Agudo, 61’), Coke, Miguel Ángel, Ortega (Micó, 61’), Mateos i David Verdú.

Gol: 1-0 Yeray (p) (25’)

Árbitre: Rubén Iannopollo. Va mostrar grogues al local Omgba i als visitants Ortega, Coke y Lluis. Roja directa al visitant Joan per l’acció del penal.

 Sergi Rosell

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here