Prosub llança un SOS perquè » la situació és dramàtica i no podem aguantar més» (Video ATV)

0
322
Concentració a la Plaça Major

Varios centenars de persones han reclamat, esta nit, al Consell en Alzira que pague els 90.000 euros que deu a Prosub perquè esta organització que aten a 200 persones discapacitades aseegura que «no podem aguantar més».

Els centres de discapacitats encara no han rebut les subvenciones corresponen ts a l’exercici 2012 que concedix la Generalitat i com manifestava la seua presidenta Isi Arroyo a la Plaça Major d’Alzira, «l’atenció temprana és molt necessària i els estimuladors són imprescindibles per als nostre usuaris».

Arroyo, envoltada pels afectats de Prosub, que assegurava que «no anem a parar» i ha ha convocat una algtra cocnentració de protesta per al pròxim divendres a la mateixa hora i en idèn tic escenari.

Els dirigents, treballadors, discapacitats, familiars i la gen t que s’ha solidaritzat han exhibit pancartes, fet sonar xilulets i  cridar pefrquè el Consell aten ga les seues reclamacions, perquè com deia Arroyo «la situació és dramàtica, no podem continuar així».

El centre Prosub d’Alzira, apens si pot pagar la llum i el telèfon «gràcies a les recaptacions dels actes benèfics», després de resaltar la tasca dels 23 treballadors, que «tot i que no cobren mantenen la qualitat de les atencions».

VIDEO ALZIRA TÉ VEUhttp://alzirateveu.es/y/2013/2013_02_14-MANIFESTACIO-PROSUB-PLA%C3%87A-MAJOR.html

Una manifestant esta nit en Alzira

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here