El llibret de la Plaça del Forn aspira a ser el primer de l’altra lliga

1
513

El llibret de la Plaça del Forn, titolat «Terra» ha estat al nivell de l’expectació creada al sí de la comissió que, anit, va veure la llum davant un casal ple de gom a gom.

Després del Foc i l’Aigua de les anteriors edicions, enguany li ha tocat a la Terra ser el nuc gordià de tot el que gira al voltant de la falla; monument i llibret, principalment.

El director i coordinador de la publicació, Roberto Carlos va desgranar, un a un, els articles i col.laboracions de gran nivell que recull este llibret que va sorprendre, a més per la seua original portada i contraportada.

El més que satisfet president, José Ibáñez i tots el components de la comissió tenen clar el que pretenen; «ser els primers de l’altra lliga», una cosa així com el València CF, donat que el llibret de la falla Plaça La Malva es troba en altra dimensió.

La Plaça del Forn sols quedar en segon lloc en el concurs de llibret tamany gran i a bon segur que, enguany serà un dur competidor per a la resta d’aspirants.

El lector de Terra trobarà articles de; Pura Santacreu, Agustín Ferrer, Toni Soler, Alfonso Rovira, Francisco Javier Barber, Pepe Pla, Joan Antoni Llinares, Jorge Luis Gimeno, Albert Reina, Raquel Zornoza,Toni Lluís Martínez, Enric Xavier Ferrús, EmiliaLlavador i Faustí Blasco.

1 Comentario

  1. Molta qualitat humana i artística en el llibret. Merescut homenatge a Alfons Rovira i als seus anys de treball continuu. Gràcies a l’equip que el fa possible. Una abraçada a la Comissió i sort!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here