Els millors mags del món tornaran a Almussafes a primers d’abril

0
329

Un any més, el municipi d’Almussafes obrirà les seues portes a l’estació primaveral amb la celebració de la XXI edició de la Trobada internacional de Màgia, una cita amb l’il·lusionisme de la millor qualitat organitzada per AVI (Associació Valenciana d’Il·lusionisme) amb el patrocini de l’Ajuntament d’Almussafes que de nou es presentarà plena de novetats. Durant tres jornades, reconeguts il·lusionistes de nou països del món oferiran el millor espectacle de màgia, del que podran disfrutar al voltant de mig miler de mags acreditats procedents de tota Espanya, així com el públic en general.

Tot està preparat en la localitat riberenca d’Almussafes per a donar la benvinguda a una dels seus principals senyals d’identitat cultural, l’Almussafes Magic 2013. La vintena primera edició de la Trobada internacional de Màgia sorprendrà de nou no sols per la qualitat dels professionals de l’il·lusionisme que es van a donar cita durant les tres jornades de duració del programa, sinó també per la quantitat d’esdeveniments que integren l’agenda d’actes prevista i per la multitud d’amants del món de la màgia que es van a congregar en la vila, del 5 al 7 d’abril.

De fet, el món de la il·lusió estarà representat pels nord-americans Rocco Silano, amb dos premis mundials a favor seu, i John Carney, considerat el millor mag del món en l’especialitat de màgia de prop. El francés Norbert Vaig ferrar, guardonat també amb el primer premi mundial, i l’espanyol Mag Engrune, premiat també a nivell internacional són part de la gran aposta que organització i patrocinador han realitzat per a convertir la trobada d’enguany 2013 en un dels millors. A més d’estes consagrades figures, Almussafes obrirà les seues portes a il·lusionistes d’Alemanya, Argentina, Turquia, Japó, Korea i el Regne Unit.

Tots ells protagonitzaran l’agenda d’activitats prevista i que inclou quatre conferències, una gala de close-up, dos gales d’escena, la gala per a públic familiar, el IV concurs de màgia general total, els tres espectacles de màgia i animació infantil a l’aire lliure, la màgia nocturna i l’hora berganta, esdeveniments que es desenrotllaran durant les tres jornades de duració de l’Almussafes Magic 2013.

L’acte oficial d’inauguració de la trobada se celebrarà amb caràcter previ a la celebració de la primera gala d’escenari, en la que s’anomenarà i es presentarà públicament a la parella artística Nicholls and Honey, mags d’honor de la present edició. L’alcalde, Albert Girona, la regidora de Cultura, Esperanza Carbonell i el president d’AVI seran els encarregats de presentar la cita màgica d’enguany, que comptarà amb dos presentadors d’excepció: Sr. Barragà i Fernando Esteso.

El caràcter internacional de la trobada màgica també es farà patent en la Fira Màgica, ja que en esta ocasió s’instal·laran 23 botigues de set països diferents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here