Compromís per Alzira demana a Candela explicacions sobre la problemàtica de la policia local

0
452

Davant el comunicat efectuat per la plantilla de la Policia Local d’Alzira, des de Compromís per Alzira volem manifestar la nostra preocupació referent a les principals reivindicacions que segons la plantilla no han sigut ateses pel regidor Eliseo Candela.

En primer lloc ens solidaritzem amb les reivindicacions efectuades per la plantilla de la Policia Local d’Alzira i les deficiències que denuncien. En quant a les principals deficiències, des de Compromís per Alzira volem recordar que respecte a les instal·lacions, hem vingut demanant reiteradament a l’equip de govern la necessitat d’unes instal·lacions que responguen a les necessitats d`una ciutat com Alzira, donada la precarietat de les actuals dependències. Recordem que, Compromís per Alzira portava en el seu programa electoral del 2011, i amb anterioritat el BLOC també ho demanava, la construcció d’una Central de la Policia Local on estigueren totes les dependències necessàries i en condicions per a fer la seua tasca.

També volem recordar que respecte a la renovació de la uniformitat en quant a la roba i el calçat al 2012, hi havia consignada una partida pressupostària que finalment va ser eliminada per l’equip de govern. És raonable la reivindicació dels policies locals ja que fa més de quatre anys que no ha sigut renovat el calçat i el deteriorament pel seu ús és evident.

En quant al parc mòbil considerem també que cal renovar-lo donada l`antiguitat i també el seu deteriorament, segons assenyala la plantilla els vehicles compten amb més de 10 anys o més de 300.000 kms. Compromís per Alzira considera que una ciutat com Alzira cal que dispose de vehicles adequats, ja que actualment no cobreixen les necessitats bàsiques d`Alzira.

Respecte a la borsa d`hores extraordinàries, eliminada la borsa per l`equip de govern unilateralment sembla, tal i com manifesten els sindicats, que la falta de voluntat de Candela per tal de negociar és preocupant, especialment quan esta borsa es utilitzada per a que els agents presten serveis extraordinaris els dies que, per ser festius, requereixen un reforçament en la seguretat. La patent necessitat de més agents que manifesta la plantilla es també compartida des de Compromís.

Per tant sol·licitem al regidor del·legat de Policia Local Eliseo Candela que done explicacions al respecte ja que, segons la plantilla, s`ha negat reiteradament a atendre estes reivindicacions ignorant-les. Demanem també a Candela que resolga el problema i en cas de no fer-ho que li siguen retirades estes competències donada la falta de responsabilitat i de negociació amb la plantilla.

Finalment Compromís per Alzira considera que el comunicat de premsa realitzat per Candela no concorda amb el que manifesten els agents de la Policia local d`Alzira. Som conscients tal i com afirma el regidor de la complicada situació econòmica, però també creguem que es una qüestió de prioritats ja que la seguretat no pot quedar relegada per la cojuntura econòmica.

Compromís per Alzira

 

 

 

 
 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here