Javier Segarra de l’Encarnació guanyador del concurs de redacció per a escolars

0
183

La Real Associació de la Mare de Déu de Sales entrega els premis d’este concurs per a escolars, que convoca tots els anys amb motiu de l’aniversari de la troballa de la imatge de la patrona de Sueca

L’església de la Mare de Déu de Sales ha acollit este matí l’entrega de premis del concurs per a escolars, organitzat per la Real Associació de la Mare de Déu de Sales, amb motiu de l’aniversari que se celebra hui, 14 de febrer, de la troballa de la imatge de la patrona de Sueca. Si en anys anteriors s’ha premiat la millor poesia o dibuix, en esta edició el concurs ha premiat la millor redacció realitzada pels alumnes de primer d’ESO de tots els col·legis de Sueca. Els participants han pogut triar entre dos temàtiques diferents: la troballa de la imatge de la Mare de Déu de Sales o l’experiència personal que van viure al voltant de les celebracions pel 650 aniversari d’esta troballa, celebrat en 2011.

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, invitat a l’acte, i els presidents de la Real Associació de la Mare de Déu de Sales, Marcela March Andrés i José Pascual Beltrán Ortí, han sigut els encarregats d’entregar els premis als guanyadors d’esta edició. Els set accèssits han sigut per a: Pau Mompó Alberola (institut Joan Fuster), Sergi Fuster Merino (Escoles Jardí de l’Ateneu), Paola Renart Fos (Mª Auxiliadora), Fátima Asali L’Encarnació), Vanessa Mas Llopis (Fàtima), Roger Carrasquer Colechá (Lluís Vives) i Andrea Puchades García (L’Encarnació). A tots ells se’ls ha entregat un exemplar del llibre del Pare Amado, “La milagrosa imagen de nuestra señora la Virgen de Sales”. El tercer premi, consistent en un exemplar del llibre de Joan Antoni Carrasquer, “Personatges històrics suecans”, ha sigut per a Andrea Matoses Font, del col·legi L’Encarnació. El segon premi, consistent en una fotografia emmarcada de la Mare de Déu de Sales, ha sigut per a Álvaro Arlandis Alberola, del col·legi Lluís Vives. I el primer premi, consistent en una medalla d’or de la Mare de Déu de Sales, ha sigut per a Javier Segarra Tomás, del col·legi L’Encarnació.

Des de la Real Associació, han volgut mostrar el seu agraïment a la direcció, professorat i alumnat de tots els col·legis de Sueca per la seua participació.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here