Es lliura hui a Carcaixent el Concurs de Cartes d’Amor

0
399
Eugeni Alemany

El Café del Temps serà l’escenari, a partir de les 8 d’esta vesprada, del lliurament del Concurs de Cartes d’Amor. Un acte en el que l’humorista valencià, Eugeni Alemany serà l’encarregat de ficar-li unes gotes sarcàstiques a l’acte.
En el monòleg «T’ho dic sense acritud», Eugeni Alemany, després de 12 anys donant-t’ho tot per la tele, de treballar en Telecinco, Cuatro o Canal 9, de conéixer famosos, viatjar pel món fent reportatges per al Caiga Quien Caiga o dee recórrer tota la Comunitat Valenciana amb el Trau la Llengua … vol compartir la seua visió àcida i molt divertida de la vida.

A LES 20:00 H
AL CAFÉ DEL TEMPS (Passeig)
Hi col·laboren: Restaurant EL LLORER
i EL CAFÉ DEL TEMPS

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here