Baldoví explicarà a Carcaixent la seua tasca en el Congrés

3
245

El diputat de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, participarà el pròxim dissabte, 16 de febrer de 2013, en un acte informatiu obert a tota la ciutadania, que començarà a les 20.00 hores a l’Auditori municipal (les Dominiques) de Carcaixent.

Joan Baldoví explicarà quina és la faena que fa al Congrés dels Diputats. Repassarà les iniciatives, proposicions i preguntes més importants que ha presentat durant tota la legislatura. Així mateix ens contarà quin és l’ambient que es respira a la Cambra Baixa.

Fins a dia de hui, i tenint en compte les restriccions que tenen els diputats del Grup Mixt, Joan Baldoví ha presentat més de 300 iniciatives parlamentàries, entre preguntes orals i escrites i sol·licituds d’informe, totes referides als interessos dels valencians.

També comentarà les iniciatives presentades a Madrid, a proposta del Grup municipal Bloc-Compromís de Carcaixent, entre les que destaquen: la sol·licitud al Ministeri de Foment i ADIF perquè facen plenament accessible l’estació de Carcaixent i la proposta de condonació de deutes als afectats de la pantanada de Tous.

A l’acte també intervindran Rosa Nicolau, secretària local del Bloc i regidora de l’Ajuntament de Carcaixent i Paco Salom, portaveu del Grup municipal Bloc-Compromís.

En acabar els parlaments, hi haurà un torn obert de paraules perquè totes aquelles persones que ho desitgen puguen preguntar o fer qualsevol suggeriment, tant a Joan Baldoví com a la resta de participants.

La visita del diputat de Sueca, s’emmarca dins del procés de constitució en què la coalició valencianista es troba actualment immersa. Així mateix, i abans de l’acte de Joan Baldoví, tindrà lloc l’Assemblea de constitució de Compromís a Carcaixent, en la qual participarà tota la militància i les persones simpatitzants dels partits fundadors, Bloc i Iniciativa pel País Valencià.
Podeu vore les millors intervencions en vídeo de Joan Baldoví al Congrés dels Diputats: http://joanbaldovi.com/c/intervencions/

Pàgina web: http://joanbaldovi.com/
Twitter: https://twitter.com/#!/joanbaldovi
Facebook: https://www.facebook.com/joanbaldovi
Bloc-Compromís Carcaixent

 

3 Comentarios

 1. A ver si el Sr. Baldoví se interesa un poco por el tipo de oposición que está realizando su grupo en Carcaixent ( el dejar hacer al PP ) y me los mete un poco en vereda , que a Carcaixent le hace mucha falta.

  • Se confunde Sr. Ganímedes , Carcaixent necesita un ,digamos, » Bloc » , no al Bloc que tenemos.
   Mi opinión es que hoy por hoy las personas que representan a ese grupo en la Corporación , no pueden ni realizar la oposición que ellos querrían , hay «fuerzas extrañas» que se lo impiden ( se me entiende ¿ verdad ? ).
   Ellos son los únicos que conocen la verdad , pero por supuesto , no les dejarían ni reconocerlo ( aunque quisieran reconocer públicamente su » pecado » ).
   ¡¡¡ Vaya mierda de país que hemos creado !!!!
   Mis sentimientos hacia esta gente están muy contrapuestos , por un lado siento una enorme rabia hacia ellos por haber consentido que hicieran eso con mi pueblo , siento rabia por haberse aprovechado de la situación , pero al mismo tiempo , lástima porque considero que , dejando de lado algunas de sus actuaciones , son buena gente , gente que un día tuvo unos ideales que habrán tenido que ver que se les han derrumbado delante de sus narices.
   Se que dentro de esa gente hay quien no es consciente de todo lo que ha pasado y del porque , pero la que me da lástima es la que si lo es.

   Un saludo del KAKO

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here