Mª Teresa y Jenny falleres majors presentades per l’Amistat

0
480

El passat dissabte va tindre lloc en el Teatre Liceu d’Alberic, la Presentació de les Falleres Majors de la Falla L’Amistat i les seues Corts d’Honor, Maria Teresa Cuenca i Jenny Pascual.  

La Falla L’Amistat, va ser fundada l’any 1995, per Evaristo Garcia i Navarro, Alfons Alborch i Expósito, Lucia Albarracin i Alborch, Milagros Garcia, i Miguel Sansoli i Gonzalez. Han sigut Presidents de la Falla, Josep Bernat Tafaner, Joan Alborch, Alfons Alborch i Expósito, i actualment, Josep Ortega I Martorell.

 

Eva Ortega i Esteve i Patricia Escrivà i Redondo de la Falla Barriada Sagrada Familia d’Alzira, foren les presentadores.

Després d’un ball musical fet pel Grup de Teatre de la Falla, tingué lloc una obreta en valencià escrita per Alfons Alborch i Expósito, interpretada per Andrea Perez i Garcia, en el paper de Herminia; José Vicente Alonso i Richart, de Pedro José Alonso; i Raúl Rabadàn i Valera, de Manolo. 

A continuación, va fer acte de preséncia, la Fallera Major Infantil del 2012-2013 la xiqueta JENNY PASCUAL I RIPOLL,acompanyada pel President InfantilSERGI PASCUAL i RIPOLL per a imposar les bandes a la seua Cort d’Honor.

Després es retiraren per a donar pàs, a la Fallera Major, 2012-2013senyoretaMARIA TERESA CUENCA i SANSOLÍ acompanyada pel President de la Falla, JOSEP ORTEGA i MARTORELL

per a imposar les bandes a la seua Cort d’Honor.

Finalitzada la imposició de bandes, es retiraren va tindre lloc un espectacle de música, llum i color.

Falla Lo Millor, xiqueta Lua Canut i Garcia; Falla El Corral, xiqueta Sandra Briz i Dies;

Falla Comissió Local Fallera, xiqueta Maria Benavent i Benavent.

 

Es va rendir homenatge a un Faller Especial, que ja no estaba entre ells,

AGUSTÍ BENAVENT i NOGUÉS

al que Alfons Alborch, li dedicà un poema, i el president de la Falla, li va fer entega d’un ram de flors a la seua dona,Charo Pla i Rocher.

 

Van rebre homenatge, per part de:

 

Associació de Carreters “La Morera” d’Alberic, Toni Francés; SUM Alberic, la Musa de la Música, Sta.Roser Pelegrí i Calvet, acompanyada per Fran Carañana i Coll; Falla Barriada Sagrada Familia d’Alzira, Fallera Major 2013, Sta. Mabel Sánchez i Gonzalvez, acompanyada pel President, Amadeo Lambiez i Gracia; Falla Lo Millor, Falleres Majors 2012, xiqueta Lua Canut i García i Sta. Rosa Martínez i Talens, acompanyades pels seus Presidents: Iván Martínez i Bolinches i Fco. José Iborra i Lassala; Falla El Corral, Falleres Majors 2013, xiqueta Inés Miralles i Escribà i

Sta. Elisabeth Mompó i Domenech, acompanyades pels seus Presidents, Jordi Carramolino i González, i José Manuel Rubio I Vilaralbo; Comissió Local Fallera, Falleres Majors 2013, xiqueta María Benavent I Benavent I Sta. Mª José Sanchís i Tafaner, acompanyades pels Presidents, Ruben Herrero i Romero, i Fernando Martí i Valero; Regidor de Fira i Festes Sant Joan i Sant Pere d’Alberic, Francisco Bernal i Orduño;Junta Local Fallera d’Alberic, representada per Ricardo Benavent i Bru i Miguel Sansolí i Gonzalez.

En representació de l’Ajuntament d’Alberic, el seu Alcalde Antonio Carratalà i Minguez

 

Finalitzànt amb els Himnes d’Alberic i el de la Comunitat Valenciana.

 

Text i Foto/Eduardo Sala/corresponsal

 

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here