Les sis falles d’Alzira de la primera secció presenten els seus esbossos (Video ATV)

0
462

Els sis presidents de la 1ª Secció

Uns imaginatius i divertits videos han fet molt amena la presentació dels esbossos de les sis falles que formen part de la 1ª Secció d’Alzira.

L’objecte del desig de l’artista Pepe Benavent és el lema de la falla Dr. Ferrán. Per la seua El Forn ha titolat A la terra !  de l’artista Manuel Blanco és el triat per esta tradicional comissió. La comissió Sants Patrons anomena al seu monument, Pre-evolutionde l’artista José Vicente Sánchez. Els fallers d’Albuixarres-Camí Fondo ha escollit el lema, Animalaes d’Alzira, d’un monument encarregat a Palacios Serra. En Pintor Andreu han preferit donar una miradeta al passat, batejant el seu artista, Carlos Donet, a la falla com Alzira torna a l’Edat Mitjana. 

I per últim els assistents a la Casa de la Cultura han vist el video de la Plaça Germanies, El paradís, amb el que es coneix la falla esculpida per Fernando Llopis.

Els  presidents  d’estes comissions reconeixen que ho han passat d’allò més bé preparant els videos i la presentació dels esbossos. Fins i tot han decidit elegir com a president de la 1ª Secció al faller de Pintor Andreu, Rafa Pascual, més conegut com el «suecà».

En finalitzar l’acte han reconegut que en la presentació dels esbossos «han amagat algunes cartes» per tal que les falles rivals no tinguen tota la informació davant la concessió dels premis per part del jurat.

La divertida vesprada fallera ha estat magníficament conduïda per la fallera major del passat exercici, Paula March.

VIDEO ALZIRA TÉ VEU: http://www.alzirateveu.es/y/2013/2013_02_11-PRESENTACIO-ESBOSSOS-DE-PRIMERA-SECCIO.html

Paula March

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here