El Ple de Sueca fa de «abrazafarolas» del PP segons Esquerra Republicana

0
341

El poble de Sueca no deu de demanar disculpes pels incidents ocorreguts a la visita del senyor José Císcar la setmana passada. Els nostres representants polítics a l’Ajuntament (Bloc-Compromís, PP, PSPV i GISPM) van demostrar a l’última sessió plenària desconèixer la realitat social del nostre poble que, en molts casos, és un estat d’emergència per a sobreviure i per a menjar. Que demanen disculpes 21 regidores i regidores, si volen, però que no parlen “en nom del poble de Sueca” com va dir l’alcalde Salvador Campillo. Cada cosa al seu lloc i anem a pams.
No és de rebut (per suavitzar el terme “impresentable”) que per l’acció minoritària, puntual i censurable d’uns pocs, es pose al mateix sac a tots els ciutadans que es manifestaren lliurement en contra de les accions de govern i del partit que representa el senyor Císcar. Mans els faltaren als actuals integrants de la Corporació Municipal per a posicionar-se al costat de qui ens ha dut a aquesta situació. ¡Que viva el rico y que se joda el pobre! És això?
No podem acceptar que des de l’Alcaldia, sense matisos per part de cadascun del grups municipals, es diga que la majoria no eren del nostre poble. Els administradors deurien conèixer els administrats. Que tracten de radicals, com van fer, a pares i mares de persones, a humans que necessiten atencions especials,ja els qualifica. En un poble ens coneixem tots. No, senyors, no … els concentrats eren gent del poble i l’únic radicalisme que tenien era el ser pares i mares de xiquets discapacitats, gent aturada i estudiants en vaga, tots ells condemnats al patiment pels nostres dirigents a la Generalitat Valenciana i les directrius marcades pel govern espanyol de Mariano Rajoy.
Confiem que el nostre govern municipal, algun dia, demane amb la mateixa rapidesa i unanimitat que el nostre President de la Generalitat, consellers, presidents de diputacions, tant actuals com anteriors, se’ns disculpen per abocar a la misèria i desesperació a centenars de famílies, treballadors i empreses. Amb la que està caient, el que és més estrany és que no passen més coses de les que passen.
Esquerra Republicana del País Valencià de Sueca

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here