Marina i Carmen capitanes de la falla Pare Castell

2
515
h Marina i Carmen amb els presidents

La comissió Pare Castell ha triat, enguany, a Marina Gil i Carmen Alpuente com les seues falleres majors, a les que va presentar, anit, en un magnífic acte a la sala La Masia d’Alzira.

A més dels membres de la comissió, veïns del barri i convidats recolçaren a les reines de Pare Castell, les falles de l’Alquerieta,  Camil Dolç i la Foguera agermanada Barri l’Harmonia – San Gabriel d’Alacant. També li donaren suport el regidor d’Agricultura, Enrique Montalvá i la regidora, Isabel Aguilar. Marina i Carmen debuten, enguany, en tant importants càrrecs molt ben recolçades pels respectius presidents, José Manuel Pons i Joan Puig. El seu vicepresident primer, Fernando Alpuente, explicava a Riberaexpress la millora experimentada en el monument en els últims exercicis fisn que l’any passat arribaren a obtindre el tercer premi de la 4ª categoria, «però enguany anem a per totes» tot i ser «una falla familiar, menuda i d’escasos recursos econòmics». Mig centenar de fallers i falleres aporten molt de treball i tones d’il.lussió a la comissió del Pare Castells.

2 Comentarios

  1. Moltes gracies en nom de la falla per tan esplendit reportage.
    Sols volia afetgir que ademes dels fallers, amics i convidats, ens acompanyaren la Falla l’Alquerieta, la Falla Camil Dolç i la Foguera agermanada Barri l’Harmonia – San Gabriel d’Alacant.

  2. No tens que agrair Fernando, els mitjans de comunicació estem per aixó; per comunicar a la gent la tasca cultural, festiva, social, política, esportiva….que fa la societat local i comarcal.
    Bones falles!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here