Les errades defensives priven a l’Alzira d’una victòria davant el Borriol (1-2)

2
445

 

Pierrick, l’autor del gol local

La UE Alzira ha perdut hui a l’estadi Lluis Sunyer Picó contra el Borriol per un gol a dos a conseqüència de dos greus errades puntuals . Els locals, a pesar de la derrota a casa, continuen en posicions de promoció d’ascens per a pujar a la categoria de bronze del futbol espanyol, quarts, a huit punts del líder i darrere del Castelló, que li ha guanyat per quatre gols a zero al Burriana a l’estadi de Castàlia.

El partit va començar amb sorpresa per part dels visitants que aprofitaren perfectament al minut 15 un error defensiu del conjunt blaugrana per a marcar el primer gol del partit. Hèctor Zaragozá no va perdonar davant Vicente Flor i executà fàcilment. No obstant, el conjunt de la capital de la Ribera no es va descomposar i a la treta d’un dels corners que va realitzar l’equip de Dani Ponz, avisà amb una cabotada al travesser del seu perill.

Abans d’arrancar la segona part, l a UE Alzira va efectuar el primer canvi al seu onze, substituint Gisbert per Jorge, amb el clar objectiu desfer l’empat. L’equip local va començar amb força i coratge, buscant el gol, fins que en una jugada que començà l’entrat Jorge per banda dreta i finalitzà amb un centre d’ell perfecte per a que Micó la baixara amb el cap i Pierrick, lluitant amb els centrals, aconseguira rematar el gol per a l’alegria de la parròquia alzirenya.

Els tigres de la Ribera no pararen de buscar el segon gol que els donara la victòria amb un poc menys d’intensitat i amb una ocasió clara per al Borriol, però a causa d’una altra errada defensiva que va nàixer a la porteria defensada per Flor, al minut 85 de partit Sanchis marcà el definitiu u a dos, que li donà el triomf a l’equip de Raul Tena per a desgràcia del conjunt alzireny decebut, donat que va mereixer més en este partit.

El pròxim encontre que jugarà la UE Alzira serà a la Ciutat Esportiva Díaz Iborra d’Elx per a enfrontar-se davant l’Elx Il·licità. Partit decisiu de la zona alta de la classificació que pot permetre als dos equips desfer l’empat a punts que tenen en comú i aconseguir estar més prop de la promoció tan desitjada.

UE Alzira: Vicente Flor; Óscar Prats, Mateos, Joan, Ortega; Valiente, Coke (Lluís, 69′); Agudo, Micó, Gisbert (Jorge, 46′) i Pierrick (Marcos Campos, 84′)

CF Borriol 2: Eddy; Pepe, Gonzalo, Vicent (Fidel, 85′), Javi Mora; Carlos Martín, Víctor Albalat, Eixea, Néstor; Pablo Ribes (Miguel Sanchis, 68′) i Héctor Zaragozá (Pelu, 89′)

Gols: 0-1 m. 15 Héctor Zaragozá, 1-1 m. 66 Pierrick, 1-2 m. 87 Miguel Sanchis

Àrbitre: Bueno Miralles. Amonestà als locals Agudo, Coke y Ortega y als visitants Pepe, Eixea, Víctor Albalat y Carlos Martín.

Estadi Luis Sunyer Picó, amb uns 500 espectadores.

Sergi Rosell

 

 

 

2 Comentarios

  1. Sergio, ya pareces David Chorda y no me extraña, ya que estas demasiado tiempo con él. ja-ja-ja………..

    Ni es UE Alzira, ni es estadi Lluis Sunyer y si no fijate cuando vayas al campo y veras que pone ESTADIO LUIS SUÑER Y UD ALZIRA.

    Y me da igual que escribas en valenciano, pero por mucho que escribas en valenciano no puedes cambiar, lo que en realidad es

    • Val, accepte la teua crítica i tens la majoria de raó. Això si, per favor, el meu nom és Sergi, no Sergio, és en valencià i no en castellà ;).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here